Külföld

Donald Trump magához hívatja Kanye Westet és Mike Tysont, mi lesz ebből?

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.05 | 17:15

Trump spirituális tanácsadója szervezi a találkozókat.

Darrel Scott, az amerikai elnök spirituális tanácsadója szervez személyes találkozókat, Kanye West és Mike Tyson számára is. Donald Trump ezeken a megbeszéléseken szeretné kikérni a színesbőrű hírességek véleményét a rasszizmusról.

A San Fransiscoi irányító, Colin Kaepernick is meg fog jelenni egy ilyen Fehér Ház-béli konzultáción, mely egy sor színesbőrű sportoló és zenész bevonásával zajlik.

 

Scott nagyjából húsz percet konzultált már az elnökkel az Ovális Irodában, ahol Trump figyelmét 100 százalékig lekötötték a rasszizmussal kapcsolatos kérdések:

Nagyon lelkesen érdeklődött.

A szervező lelkész szerint nem csak feketéket keresik meg a témakörben, hanem egy igazi olvasztótégelyről van szó.

Trump szerint Kanye West állásfoglalása nagyban népszerűsítette őt:

Westnek van ereje: gyakorlatilag megduplázta az afroamerikai szavazóimat. Egy hét alatt 11-ről 22 százalékra ugrott a számuk. Köszönöm, Kanye! Nem tévedtek a friss felmérések, úgy látszik, még hosszú út áll előttünk!

Egyévnyi kihagyás után tért vissza a mentális gondokkal ismét küzdő West a Twitterre, ahol nemrégiben közzé tette:

Szeretem Donald Trumpot!

Egy közös képpel, melyen mindketten a kampányból ismerős sapkákat viselnek, nyomatékosította is állítását. Később felesége – az azóta már a válást fontolgató Kim Kardashian – kérésére pontosította, mi is az, amit kedvel az elnökben: a Charlamagne Tha God nevű műsorvezetővel készült rádiós interjúra gondolt, teszi hozzá a NME.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló