Külföld

Kaszkadőr mutatványnak szánták, de közben megölte gyermeke apját a YouTube sztár tinimami

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.30 | 13:53

A világ legveszélyesebb vidóját akarták elkészíteni a tinédzser szülők a YouTube-ra. Nyilván a nagyobb nézettség kedvéért.

A 19 éves minnesotai Monalisa Perez mellkason lőtte párját, miközben a fiú egy könyvet tartott maga elé. Így akartak választ kapni arra a kérdésre, hogy túl lehet-e élni egy lövést a világ legerősebb fegyverével ezzel a „védekezési” módszerrel. Hát nem lehet. A srác azonnal meghalt.

A pár YouTube csatornájának nézettségét akarta növelni a veszélyes mutatvánnyal. Ide május óta töltenek fel vidókat, hogy bemutassák, hogyan telnek a fiatal szülők mindennapjai.

A kísérlet előtti Twitter üzenetük most is látható a lány oldalán:

Én és Pedro valószínűleg a világ eddigi legveszélyesebb videójának forgatásra készülünk. Az ő ötlete, nem az enyém

A csaj körülbelül egy méter távolságból, egy 50-es kaliberű arany Desert Eagle pisztollyal lőtt a fiúra a házuk kertjében, aki egy vastag enciklopédiát tartott a mellkasa elé, hogy azzal fogja meg a golyót. A kísérlet tragédiával zárult. A 22 éves Pedro Ruiz meghalt, a lányt, aki az eset után azonnal hívta a 911-et, letartóztatták. A jelenetet 30 ember nézte végig, köztük a fiatalok 3 éves lánya, mivel a pár egy előre felszerelt kamerával közvetítette a tragikus mutatványt. A rendőrség azóta letiltotta a felvételt, így az nem látható.

A tinimami, aki második gyermekükkel várandós, 10 év börtönre számíthat a halálos kaszkadőrtrükk miatt. 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.