Külföld

Borzasztó, egy ausztrál tini meghalt, mert ijedtében lenyelt egy marék ecstasy-t!

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.08 | 13:48

Az új-dél-walesi zenei fesztiválon nem is ez volt az első tragédia.

Egy 19 éves lány életét vesztette, miután nagy adagot nyelt le az MDMA nevű, pszichoaktív szerből. Attól félve, hogy az új-dél-walesi zenei fesztiválon a szolgálatot teljesítő rendőrök megtalálják nála az ecstasy-ként is ismert anyagot, az eltüntetésének ezt a sajátos módját választotta.

 

Ráadásul nem csak Alexandra Ross-King hunyt el már ezen a rendezvényen: összesen hat fiatal áldozatot szedett a drog, 2017 decembere óta. A 18-23 év közötti, korábbi fesztiválozók – Nathan Tran, Diana Nguyen, Joseph Pham, Callum Brosnan és Joshua Tam – szintén illegális kábítószerrel próbálkoztak. Dr Peggy Dwyer halottkém szerint az összes eset MDMA-használattal hozható összefüggésbe. Az agónia ilyenkor extrém magas testhőmérséklettel jár: gyakran 41 Celsius-fokig is felszökik a hő, légzési nehézségek, izom- és állkapocs-görcs és szokatlanul agresszív viselkedés is kíséri a haláltusát.

A sydney-i Ross-King már az úton bekapott két fél tablettát, míg a minibusz Central Coastról a Parramatta Parkba ért. Majd a helyszínre érve nyelte le a maradék két bogyót, mert a barátai szerint félt a lebukástól. Ez a 2019 januárjában lezajlott FOMO fesztivál végzetesnek bizonyult a lány számára, akinek a szülei nem is sejtették, hogy a gyerekük drogokkal él, teszi hozzá a 7news.com.au.

 

View this post on Instagram

 

#FOMO2020 ON SALE NOW 🧡

A post shared by FOMO Festival (@fomoaus) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló