Külföld

Hogy mi? Ördögűzés vasárnap, helikopterről?

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.13 | 16:15

Szenteltvíz-permet az égből, a démonok ellen?

Egy kolumbiai püspök a Buenaventura nevű várost megszálló démonok ellen nem mást tervez, mint hogy július 14-én az égből hintsen alá jó adag szenteltvizet. A Csendes-óceán partján található településen ugyanis elburjánzott a bűn: egymást érik a kábítószeres ügyek és a bandaháborúk.

Monsignor Rubén Darío Jaramillo Montoya egy katonai helikoptert vesz igénybe a szent célra, hogy a szellemi fertőzöttségtől megtisztítsa a lakosságot:

Berepüljük az utcákat, és szenteltvízzel hintjük meg a démonok által megszállt, romlott városunkat.

A bomlás jelei egyértelműek: csak idén 51 gyilkosság esett meg errefelé.

Békére és nyugalomra van szüksége a lakóknak, ezért a gonoszt ki kell innen penderíteni. Túl sok a bűn és a korrupció is.

vallja meg a katolikus pap, akit 2017-ben Ferenc pápa nevezett ki erre a pozíciójára. Montoya az után döntötte el, hogy a tettek mezejére lép, miután egy tízéves kislány rettenetes körülmények közt vesztette nemrég életét. Az ördögűzés során a püspök áldásban fogja részesíteni azokat, akiket mostanában gyász ért, valamilyen erőszakos cselekmény következtében.

A vérontás helyszínére szenteltvizet juttatunk, a helyreállítás jeleként.

fejti ki a hit harcosa az Unilad hasábjain.

 

View this post on Instagram

 

The weather report in Buenaventura, Colombia, calls for thunderstorms this Sunday. That is a bit unfortunate, since it may prove tricky to differentiate between precipitation and holy water falling from the sky. That afternoon, on the Lord’s day of rest, Monsignor Rubén Dario Jaramillo Montoya, a Catholic bishop in the city, plans to hop in a helicopter and soak what he has described as crime-ridden streets with the blessed liquid. The ritual was set to be part of a religious feast celebrating Buenaventura’s patron saint. But Montoya’s real hope, he told a local radio station, was to “exorcise all those demons that are destroying our port.” #buenaventura #colombia #bishop #rubendariojaramillomontoya #catholic #excorcism #holywater #devil #willithelp #news #nowopo

A post shared by @ zuckerprince on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló