Külföld

Álom nyaralás egy karibi szigeten, cuki menhelyes kutyusokkal, bírnád?

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.19 | 17:13

Életed legjobb kalandja is lehet ebből a karibi kiruccanásból, ahol önkéntesként lazulhatsz a strandon a tappancsos jószágokkal.

Nyaralnál egy trópusi szigeten, ahol egész nap a vízparton lóghatsz, miközben, ha kedved szottyan, édes kutyákkal foglalkozol? Hófehér homok a mezítelen talpadon, előtted a türkizkék tenger, kezedben egy pohár rumoskóla, mindezt megfejelnéd azzal, hogy magad mellé veszel egy zabálnivaló kiskutyát is? Vagy egy nagyobb ebet, aki szintén odavan egy kis cirógatásért?

Running away from my responsibilities and the Sunday scaries

A post shared by Steph Gannon (@stephgannon) on

A kedvelt nyaraló célpont, Providenciales, a Karib-tengeri térségben található. Ez a Turks- és Caicos-szigetek leglakottabbika, ahol egy állatmenhely is működik – számol be a Thrillist.

And still they keep coming.. #incoming #potcake #potcakeplace #rescued #safe #needafoster

A post shared by Jane Parker-Rauw (@potcakeplacek9rescue) on

A sintértelep szót örökre kiradírozza az elménkből a Potcake Place nevű, itteni nonprofit szervezet, mely kutyák megmentésével foglalkozik. A potcake elnevezés a környékbeli keverék ebeket jelöli, melyekből nagyjából ötven van egyszerre bent a menhelyen. A külön figyelmet is igénylő bundások alig várják, hogy valaki elkérje őket egy ingergazdag sétára, vagy esetleg még örökbe is fogadja.

A kutyamennyországnak is beillő helyen jelentkezhetsz segítőnek, így lehetőséged nyílik arra, hogy a jószágokkal barátkozz, és játékosan megismertesd velük a kinti, csodaszép világot. Ha nagyon egymásra találtok, akkor természetesen szuvenírként haza is hozhatod újdonsült négylábú barátodat.

Adopted an island pup for the day ? Clearly she had a little too much fun in the water

A post shared by Bella Davis (@bella__jasmine) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló