Külföld

A brit királyi őrség egyik tagja fellökött egy turistát

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.25 | 12:51

Az őrség tagjainak kötélből vannak az idegeik, de nem véletlenül: a turisták rendkívül fárasztóan tudnak viselkedni. Kedvenceik az őrség tagjai, előszeretettel fotózkodnak velük, miközben a katonáknak szigorú szabályok szerint kell teljesíteniük, történjen bármi is.

Az őrség tagjai szigorú szabályok szerint őrzik a királyi családot, a turistákat viszont ez nem érdekli. Imádják az egyenruhájukat, a nagy szőrös kalapot elsősorban, és szeretik cukkolni is őket, hátha kihozzák őket a sodrukból. De csak egyetlen dologgal lehet, és ez most meg is történt. Az őrséget a turistáktól egy kötél választja el, amit elvileg nem léphetnek át a turisták, ám most mégis ez történt, egy nő, a kötélen belülre került. És ezzel elállta a fel-alá masírozó katona útját. Ilyenkor a hivatalos eljárás az, hogy előbb jön egy hangos figyelmeztetés:

Helyet a királyi őrség tagjának!

És ha ennek semmi foganatja sincs, akkor jön a drasztikusabb megoldás, mint esetünkben is. A katona egyszerűen félrelöki azt, aki az útjába áll. Most is ez történt. A rossz helyre került nő szerencsére személyi sérülés nélkül úszta meg a dolgot, csak kicsit megijedt. Az őrség tagját természetesen nem vonták felelősségre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.