Külföld

Droghorror: új szintetikus marihuána jelent meg New Havenben, 76 ember adagolta túl magát a városi parkban

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.16 | 15:09

Mindez egy nap leforgása alatt történt, volt dolguk a mentőknek meg a rendőrségnek, és a tűzoltók is besegítettek. Szörnyű nap volt ez a Connecticut-i New Havenben.

Volt, aki szerint amióta dolgozik, ilyen szörnyű és horrorisztikus káoszban még nem volt része. Szinte mindenkit megdöbbentett és letaglózott az, ami történt. Egy újfajta szintetikus marihuána terjedt el New Havenben, aminek egyébként semmi köze a marihuánához, semmi természetes nincs benne, hanem egyszerű, szintetikus designer drog. Ahogy jelentkeztek érte az első vásárlók és megtörténtek az első belövések, sorra lettek rosszul az emberek is, de csak egy adott környéken, a városi egyetem mellett található nagyobb parkban, ahol hozzá lehetett jutni a cucchoz. 76-an lettek rosszul, vannak néhányan, akik életveszélyes állapotba fekszenek a kórházban, és történt sajnos pár haláleset is. A tünetek: hányás, hallucinációk, egekbe szökően magas vérnyomás, légzési nehézségek, félig tudatos és öntudatlan állapot. A szer annyira nagyon súlyos, hogy a kábítószertúladagolások ellen alkalmazott szerek is hatástalanok maradtak.

Connecticut egyébként drogszennyezettség szempontjából az egyik legrosszabb helyzetben lévő állam az Egyesült Államokban, átlagosan naponta 2 ember hal meg túladagolásban, de ez a nap minden eddigi tapasztalaton túltesz a rendőrség, a mentők és a tűzoltók szerint. Mindenfelé a környéken “zombik” feküdtek nyitott szemmel, mozdulatlanul. A zsaruk már le is tartóztattak egy embert, aki a cuccot terjeszette a városban. Legalábbis állítólag.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.