Külföld

Úgy tűnik Las Vegas-ban újra feltalálták a moslékot

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.24 | 14:18

A kaszinóváros a többi szemét mellett hatalmas mennyiségű élelmiszer hulladékot is termel. Most kitalálták, mit lehetne ezzel kezdeni.

Egész pontosan a város legfontosabb utcájának, a Stripnek legnagyobb kaszinóhoteleit birtokló MGM Resorts International döntött úgy, hogy lépnek egy nagyot a fenntarthatóság irányába, és dolgoznak egy kicsit azon, hogy a szállodáikból kevesebb élelmiszer kerüljön a szemétbe. Korábban ugyanis a kaják 10 %-a a kukában végezte.

Az elkészült, de tányérra nem került fogásokat lefagyasztják, ezeket hajléktalanszállók kapják meg, a maradékot pedig a környék sertéstelepeinek adják oda.

Igen, lényegében újra fel kellett találniuk a moslékot,

ugyanis meglepően kevesen alkalmazzák ezt a módszert az Egyesült Államokban, pedig a malackák elég szépen híznak a szállodakajától, steaket, lazacot és homárt is falatozhatnak. Néha mondjuk előfordul, hogy a tányérokról egy-egy villa is a moslékba kerül, a cocák viszont nem is foglalkoznak az ehetetlen részekkel. Vice által meglátogatott sertéstelep egyik munkatársa szerint a legfurcsább dolog, amit eddig a moslékban találtak, egy műpénisz volt, de a disznók nem érzékenyek az ilyesmire.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Ez lenne az új iPhone?
  • szerző:szaboakos
  • 2020. 02. 24.