Külföld

Megrázó tragédia: Indiába mentek a kislányukért, hazahozták a deltát, és az apa bele is halt

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.27 | 15:18

Az olasz férfi, Enzo Gali és felesége, Simonetta Filippini egy indiai kislányt fogadtak örökbe, nemzetközi adoptáció útján. Ez azonban az apa életébe került.

A párt április közepén értesítették, hogy lehet menni a kislányért. A bevett gyakorlat ilyenkor az, hogy azonnal indulni kell, úgyhogy Galliék el is repültek Indiában. Csakhogy ott közben tombolni kezdett a delta variáns, és miután sikerült mindent elintézniük, a feleség covid-tesztje pozitív lett. Karanténhotelbe, majd kórházba került, végül azonban – a 2 éves kislánnyal együtt – gyorsan felépült.

Egy időre a járvány miatt Indiában ragadtak, és csak nagy nehézségek árán, különgéppel és közösségi támogatások útján sikerült hazajutniuk a szigorú karanténból május 8-án. Itthon azonban kiderült: Enzo is pozitív. Nem sokkal ezután kórházba került, és állapota egyre csak romlott: a máj, a vese, a tüdő, a szív mind károsodott. Dialízisre járt, altatták, de a felesége minden nap bement hozzá – amíg tehette.

Láttad már legújabb videónkat, ha nem akkor mindenképpen nézz bele! 

Enzo ugyanis augusztus 25-én feladta a harcot a koronavírussal szemben. Mindössze 45 éves volt. Egész Olaszország gyászolja, hiszen történetük napi beszédtéma volt olasz nyelvterületen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló