Külföld

Bizarr videó került elő, ami szerint Prigozsin életben van

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.31 | 16:45
  • trendindex: 4

Összeesküvéselmélet vagy a valóság? Furcsa videó kezdett terjedni a Wagner-hadúrról, akit alighanem Putyin tett el láb alól.

Egy hónappal ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy Putyin mindenkit átvert, Prigozsin már rég nem él.

Putyin mindenkit átvert, Prigozsin már rég nem él – ékezett a hír

Ahhoz képest augusztus végére Moszkva eltávolította az árulóvá vált hadurat, a friss DNS-vizsgálatok szerint egész biztosan az ő holttestét találták meg a lezuhant repülőgép romjai között.

Az orosz zsoldoscsoporthoz köthető Grey Zone nevű Telegram-csatornán ehhez képest friss videó tűnt fel, amelyen Prigozsin lazán közli, hogy semmi baja nincs, jól van:

“Hétvége van, augusztus második fele 2023-ban. Jelenleg Afrikában vagyok. Sok pletykát hallok az eltávolításomról, a magánéletemről, a bevételeimről. Ami azt illeti, minden a legnagyobb rendben van”

– hangzik el a videóban.

Nem tudni, hogy a felvétel valódi-e, de még ha az is, egyáltalán nem bizonyítja, hogy Prigozsin életben van. Köztudomású ugyanis,  hogy Prigozsin közvetlenül a halála előtt Afrikában járt. A videót állítólag augusztus 19-én vagy 20-án rögzíthették,  a halála előtti hétvégén. Mások szerint a felvétel új, és Prigozsin nemsokára színre fog lépni – felkészültebben, mint valaha.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló