Külföld

Meleg volt, ezért kimászott a repülő szárnyára

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.05 | 15:35

Az ukrán hölgynek melege volt, legalábbis ezzel indokolta, hogy miért mászott ki a vészkijáraton.

Nem mindennapi eset történt a kijevi Boriszpil repülőtéren: a törökországi Antalyából hazatérő gépen egy nő nem győzte kivárni a kiszállási procedúrát, így a vészkijáraton át meglógott, hogy sétáljon egyet a szárnyon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ПРО БОРИСПІЛЬ • НОВИНИ • ПОДІЇ (@boryspilchany) által megosztott bejegyzés,


A hajmeresztő levegőzésről videót is készített a személyzet. A benti hőségre panaszkodott az anya, aki férjével és két gyerekével érkezett haza.

A gép földet ért, és a legtöbb utas már le is szállt. Ő a farokrészből indult, kinyitotta a vészkijáratot és kilépett. Addigra a gyerekei már kint álltak mellettem. Meglepve vették észre, hol mászkál az anyjuk.
mesélte az egyik dolgozó. A pilóta addigra bekapcsolta a vészjelzést, mire a rendőrök, mentősök és biztonságiak is odasereglettek. A nőt letesztelték drogra és alkoholra, ám egyik eredmény sem volt pozitív. Mikor kihallgatásra került sor, annyit mondott, hogy
Nagyon melegem lett.

Az PS6212 Antalya-Kyiv járat vészkijáratát a 11-es kapunál illegálisan használta az utas, hogy kijusson a gép szárnyára. A nyaralásból visszatérő nőt a légi biztonsági szabályok súlyos megsértése miatt előállítottuk.

-írta meg közleményében a légitársaság.

Forrás:Ragazze

 

 

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló