Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Külföld

Horrorisztikus felvétel arról, ahogy egy gyilkos víziló behúz a tóba egy kisfiút és szétmarcangolja – videó

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.09 | 12:48
  • trendindex: 6

A gyermek nem élte túl a brutális támadást.

Megrázó videó került fel az internetre arról, ahogy egy víziló végez egy kisfiúval. A tragédia Kenyában, a Viktória-tó partján történt szeptember 16-án.

A felvételen látható, ahogy a vadállat többször is a víz alá húzza a gyermeket, közben a helyiek sikolya hallatszik, akik a partra szaladtak. Többen kövekkel, faágakkal dobálták meg az állatot, hátha megijed, és elereszti áldozatát, de nem jártak sikerrel.

A kisfiú a víz mellett játszott a parton, amikor megragadta a víziló, és bevonszolta a vízbe. A gyermeket később elengedte az állat, de belehalt a támadásba, már csak holttestét tudták kiemelni a tóból.

Egy helyi lakos elmondta,

az utóbbi négy hónapban a vízilovak rettegésben tartják a halászokat, akik esténként egyre nehezebben tudnak dolgozni a tónál.


A vízilovakat Afrika egyik legveszélyesebb állatai közé sorolják. Gyakran agresszíven lépnek fel az emberekkel szemben, és képesek nagy tömegű csónakok felborítására is. Éles fogaikkal, agyaraikkal, és erős állkapcsukkal akár össze is roppanthatnak egy embert, akit könnyen utol is érnek, hiszen gyorsabban futnak nálunk.

Címlapkép (illusztráció): Pixabay CCo


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.