Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Külföld

Svájci bicskával vágta le a péniszét a felbőszült férj a feleségét megerőszakoló támadónak

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.18 | 07:15

A férj akár 8 év börtönt is kaphat, a feleségét bántalmazóra nagyjából 5 év vár. A falu asszonyai kiálltak a férj mellett.

Saját szemével látta a férj, ahogy otthonuktól nem messze megerőszakolja fiatal feleségét egy férfi. Azonnal cselekedett, megütötte a tettest, majd levágta annak nemi szervét.

Később saját magát adta fel a rendőrségen a sokkot kapott férj.

Fotó: Pixabay CCo

A 27 éves ukrán férfi múlt hét vasárnap épp hazafelé sétált az éjjel Shevchenkovo faluban egy szórakozóhelyről, amikor otthonától pár méterre furcsa zajokra lett figyelmes. Felesége csupán tíz perccel előtte hagyta ott a baráti társaságukat, és mindössze pár száz métert kellett egyedül gyalogolnia hazáig.

A férj a hangokat meghallva odarohant a lakóházuk melletti bokros részhez, és megdöbbenve látta, ahogy egy férfi épp megerőszakolja feleségét. Mint később kiderült, Dmitry Ivchenko, a 25 éves tettes felesége háta mögé osont a sötét utcán, majd elkapta és berángatta áldozatát a bokorba. Hogy ne tudjon a nő sikítani, befogta áldozata száját, másik kezével pedig a torkát szorongatta. A feldühödött férj előbb fejen ütötte a tettest, majd előkapta svájci bicskáját és levágta az abuzáló pénisziét. Végül a sikítás és az ordítások hangjára kirohantak otthonaikból a környéken élők, ahogy a megtámadott nő édesanyja is. Ő volt az, aki kihívta a rendőröket az erőszakoskodóra, míg mások a mentőket is értesítették.

Fotó: Pixabay CCo

A sokkos állapotba került férj ezután elsétált a tett helyszínéről, és 13 kilométert gyalogolt. A következő faluba érve találkozott egy ismerősével, akit megkért, hogy vigye őt be a rendőrségre. A férj ott feladta magát, és mindent részletesen bevallott. A férfi ügyvédje elmondta: a férj sokkot kapott, amikor meglátta bajba jutott feleségét, elvesztette uralmát önmaga felett és gondolkodás nélkül cselekedett. Később a férj a helyi médiának azt nyilatkozta:

nem tudom szavakban kifejezni azt, hogy mi történt akkor ott velem.

A nemi erőszakkal megvádolt férfit kórházba vitték, és megműtötték. A falu asszonyai kiálltak a férj mellett, és elmondták: a tettes már korábban is megpróbálta abuzálni egyiküket. Azt mondják, ha nem most támad a férfi, akkor máskor, másvalakit ért volna hasonló támadás a falubeli nők közül.

Fotó: Pixabay CCo

Az erőszakoskodót jelenleg is kórházban ápolják, szobáját rendőrök őrzik. A férfit nemi erőszakkal vádolták meg, 5 év börtönt kaphat a tettéért.

Az erőszakoskodó péniszét levágó férjre 8 év szabadságvesztés várhat súlyos testi sértés miatt.

A férj jelenleg házi őrizetben van.

Forrás: Daily Mail 

Címlapkép: Pixabay CCo


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.