Külföld

Állítólag kidobták az Eagles Of Death Metalt a Bataclanból

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.14 | 13:03

Nem tetszett a tulajdonosnak, ahogy a frontember nyilatkozott, ezért nem engedték be Sting koncertjére, egy évvel a terrortámadás után. Állítólag. Ugyanis a zenekar szóvivője azt mondja, hogy Jesse Hughes ott sem volt.

(fotó: Kevin Winter/Getty Images)
(fotó: Kevin Winter/Getty Images)

2015. november 13-án fegyveresek 89 koncertlátogatót öltek meg az Eagles Of Death Metal koncertjén a párizsi Bataclan klubban, egy az egész várost érintő összehangolt terrorakció keretében. A szórakozóhely azóta zárva volt, majdnem egy év után most nyitották újra november 12-én Sting koncertjével. Erre akart ellátogatni Jesse Hughes és egyik társával, az EODM frontemberét viszont nem engedték be a koncertre.

A zenész a terrortámadás után a hely biztonsági személyzetének felelősségét firtatta több interjúban is.

Szerinte több őr direkt nem ment be aznap dolgozni, ezek a nyilatkozatok érthetően nem nagyon tetszettek a hely tulajdonosainak. Akik most állítólag egészen egyszerűen kidobatták a Sting koncertjére érkező Hughes-t. A zenekar viszont egy nemrég kiadott közleményben azt írta, hogy habár Párizsban vannak éppen, eszük ágában sem volt bemenni a helyre. Szerintük a tulaj egyszerűen hazudik.

(forrás: NME)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló