Külföld

Botrányos! Két diákját is leitatta a házas zenetanárnő, majd az ágyába csábította a tiniket

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.15 | 15:15
  • trendindex: 2

A 34 éves, házas zenetanárnő előbb leitatta, majd az ágyba vitte két diákját is.

Döbbenetes dologra derült fény egy angliai iskolában: egy 34 éves, házas tanárnő a kórusa tagjai közül két hatodikos diákkal is szexuális kapcsolatot létesített az iskolán kívül, otthonában. Az első eset még 2008-ban történt, a másik pedig 2012-ben. Laurie Softley mindkét alkalommal előbb leitatta, majd az otthonába vitte diákját – derült ki a napokban, az ügyben megkezdődött kihallgatásokból.

Fotó: Pixabay cco

Az eset egy jó hírű és közismert duffieldi (Derbyshire, Anglia) iskolában történt. Az intézmény – azóta már kirúgott – korábbi zenetanára, a 34 éves Laurie Softley 2008-ban csábította el az akkor 17 éves tanítványát. Előbb elvitte egy kocsmába, ahol diákját leitatta, majd az otthonába invitálta a fiút.

A srác a tegnapi meghallgatáson elmondta:

a tanárnő otthon is borral kínált, majd levette a ruháját, és csókolózni kezdett velem, majd behívott a szobájába. Miss Softley ott elővett egy óvszert és végül szeretkeztünk

A pedagógus hasonlóan cselekedett egy másik alkalommal is, 2012-ben. Akkor is előbb részegre itták magukat diákjával, majd levette a nadrágját és szexuális aktust létesített a hatodikos fiúval saját házában.

Az első esetről még csak pletykák keringtek az Ecclesbourne-suliban, így Softley akkor megúszta egy sima figyelmeztetéssel. A második esetre viszont, bár jóval később, de fény derült, és a tanárnőt 2017 szeptemberében kirúgták iskolai állásából. A rendőrséget is ekkor értesítette az intézmény az esetről.

Az érintett iskola igazgatója levélben tájékoztatta a szülőket arról, ami történt, és biztosította a szülőket arról, hogy bármilyen további aggodalom és kérdés esetén szívesen áll a rendelkezésükre.

A fiatal tanárnőt minden bizonnyal el fogják ítélni Angliában.

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.