Külföld

A lepattintott, dühös ex kidobta a csaja kutyáját a semmi közepén, de aztán idegenek megtalálták és hazavitték

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.07 | 11:08

Az ártatlan ebet, akin csattant a gazdija meg annak pasija közti konfliktus, az ország egyik végéből a másikba szállították, Amerika meg ugyebár nem kicsi.

Egy párkapcsolati válsághelyzettel kezdődött az egész: egy Wichita-i nő szakított a barátjával, aki annyira dühös lett a kellemetlen hírre, hogy párja kutyáját, aki vele volt éppen, egyszerűen kidobta a kocsijából, valahol Maryland államban. Zimba, ez a fiatal állat becsületes neve, így több 100 kilométerre az otthonától gazdátlanul kóborolt. Ekkor találtak rá a Caroline County Humane Society munkatársai, akik a Zimbában lévő chipről beazonosították a kutya lakóhelyét: Wichita, Kansas.

Felhívták a gazdit, aki azonban a munkája és a gyerekei miatt nem tudott érte menni, meg mégis csak egy komolyabb, többszáz kilométeres túráról lett volna szó. Ekkor jutott a sztori a szervezet egyik önkéntese,  Zach Holt fülébe, aki azonnal vállakozott rá, hogy Zimbát hazafuvarozza. És ha már így esett, vidám, közös útjukat végig dokumentálta is. Az eb épségben hazakerült, Zach-et pedig hősnek kiálltották ki.

A Caroline County Humane Society hálából pénzgyűjtésbe kezdett, amiből a vállalkozó szellemű fiatal férfinak kifizették az úti- és benzinköltségeit. Szerencsére nemcsak dühös és meggondolatan exek vannak a világban, hanem jószívű állatbarátok is. Az viszont biztos, hogy Zach és Zimba örök barátok lettek, és amikor a kutya hazaért, nehéz lehetett a búcsú, ellenben egy örök élménnyel lettek gazdagabbak, és soha nem felejtik el egymást.





Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.