Külföld

A lepattintott, dühös ex kidobta a csaja kutyáját a semmi közepén, de aztán idegenek megtalálták és hazavitték

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.07 | 11:08

Az ártatlan ebet, akin csattant a gazdija meg annak pasija közti konfliktus, az ország egyik végéből a másikba szállították, Amerika meg ugyebár nem kicsi.

Egy párkapcsolati válsághelyzettel kezdődött az egész: egy Wichita-i nő szakított a barátjával, aki annyira dühös lett a kellemetlen hírre, hogy párja kutyáját, aki vele volt éppen, egyszerűen kidobta a kocsijából, valahol Maryland államban. Zimba, ez a fiatal állat becsületes neve, így több 100 kilométerre az otthonától gazdátlanul kóborolt. Ekkor találtak rá a Caroline County Humane Society munkatársai, akik a Zimbában lévő chipről beazonosították a kutya lakóhelyét: Wichita, Kansas.

Felhívták a gazdit, aki azonban a munkája és a gyerekei miatt nem tudott érte menni, meg mégis csak egy komolyabb, többszáz kilométeres túráról lett volna szó. Ekkor jutott a sztori a szervezet egyik önkéntese,  Zach Holt fülébe, aki azonnal vállakozott rá, hogy Zimbát hazafuvarozza. És ha már így esett, vidám, közös útjukat végig dokumentálta is. Az eb épségben hazakerült, Zach-et pedig hősnek kiálltották ki.

A Caroline County Humane Society hálából pénzgyűjtésbe kezdett, amiből a vállalkozó szellemű fiatal férfinak kifizették az úti- és benzinköltségeit. Szerencsére nemcsak dühös és meggondolatan exek vannak a világban, hanem jószívű állatbarátok is. Az viszont biztos, hogy Zach és Zimba örök barátok lettek, és amikor a kutya hazaért, nehéz lehetett a búcsú, ellenben egy örök élménnyel lettek gazdagabbak, és soha nem felejtik el egymást.
Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...