Külföld

Letartóztattak 3 gyökér amerikait, mert megkínoztak egy cápát

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.14 | 09:13

A motorcsónak után kötötték, aztán nyomták a gázt, ahogy belefért. Voltak olyan bénák, hogy utána kitolták a felvételt az Instára. Nem arattak osztatlan sikert.

Még a nyáron történt, hogy 4 huszonéves amerikai férfi motorcsónakba pattant valahol Floridában, és a nyílt víz felé vették az irányt. Cápára vadásztak, miközben élvezték a jó időt és a meleget. Vadászat címszó alatt megtették azt is, hogy fegyverrel lövöldöztek a cápákra, ami már önmagában büntetendő cselekmény, de aztán az egyik megsebesített állatot még a csónak után is kötötték, majd teljes sebességre kapcsoltak. Egy csomó minden mással is szórakoztak, és voltak olyan meggondolatlanok, szerencsére, hogy a videókat felpakolták a netre is.

A 10 másodperces, cápavontató szösszenetet aztán valaki megosztotta a vidék legnagyobb cápaszakértője, Mark Quartiano (Mark The Shark) oldalán is. Ő persze nagyon kiakadt a látottakon, és a hatóságokhoz fordult. A négy fiatalembert hamar felkutatta a rendőrség, hármukat le is tartóztatta, a negyedik fiatalt nem vádolták meg semmivel. Az ok állatkínzás elsősorban, de egyéb vádpontok is felmerültek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.