Sztárok

Schell Judit elárulta, milyen az élete, mióta hazaköltözött Spanyolországból

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.13 | 11:30

A színésznő azt is elmondta, hogy éli meg az 51. évét.

Schell Judit a koronavírus-járvány alatt döntött úgy, hogy Spanyolországba költözik két kisebb gyermekével – írja a femina.hu. Egy évet töltöttek kint, majd hazajöttek. Ennek egyik oka, hogy gyermekei édesapjával, Schmied Zoltánnal ebben állapodott meg, másrészt “kifogyott a pénztárcája”.

Schell Juditot leginkább a 40. életéve érintette meg/Fotó: MTI/Soós Lajos

Miután hazajött A Király című, Zámbó Jimmy életét feldolgozó sorozatban formálta meg Edit asszonyt, az énekes özvegyét. Jelenleg szabadúszóként dolgozik, de a noklapja.hu-nak részletesen beszélt arról, hogy alakul az élete, mióta visszajött Magyarországra.

„Szabadúszó vagyok, és az életem így sokkal bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb, viszont ez a létforma iszonyú nagy szabadsággal jár. Felelősséggel is, de nagyon élvezem. Azt hiszem, egy kicsit belefásultam abba a kiszámítható kiszámíthatatlanságba, amit a társulati létforma nyújt, miközben nagyon jó dolgom volt, ezt is el kell ismernem. Változást szerettem volna, és azt csak így lehetett megoldani. Korábban nem mertem volna meghozni egy ilyen döntést, egzisztenciális okok miatt sem és a félelem miatt sem, meg aztán jó volt tartozni valahová”

– fejtette ki a színésznő a lapnak.

Elárulta, hogy éli meg a korát.

„A negyven furán érintett. Negyvenévesen mindenféle gondolat elindul egy nő fejében, például, hogy talán már nem lehet gyereke. Nem mintha akartam volna még gyereket, de mégis el kell engedni valamit. Ötvenévesen pedig egész más érzések jelentkeznek. Elsősorban a kíváncsiság, hogy innentől kezdve mi jelenti az izgalmat.”

-mondta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló