Könyv

Megjelent az egészséges női mell kézikönyve

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.23 | 16:48

Egy könyv, ami segít leszámolni a nők legnagyobb gyilkosával

A Hórusz kiadó gondozásában jelent meg Dr. Kristi Funk műve, Az egészséges női mell kézikönyve – A mellrák prevenciója és túlélése hasznos gyakorlati tanácsokkal minden nő számára.

A legtöbb nő hallani sem akar a mellrákról, pedig már az egészen fiatal, 25 és 59 év közötti nők körében is ölhet. És azt tudtad, hogy mellrákos esetek 90 százaléka kivédhető lehetne?

A mindennapi döntéseid segíthetnek elkerülni a betegséget. Vagy épp fordítva: egyre közelebb kerülsz a rák megjelenéséhez! Arról, hogy pontosan melyek ezek tényezők, és hogyan kerülhetnénk el őket, rengeteg tévhit kering a nők körében. Hogyan is lehetne kideríteni, egész pontosan mi az igazság? Dr. Kristi Funk műve ezt is segít egyszer és mindenkorra tisztázni.

„Az olyan mindennapi választások, mint az ételek, italok, testmozgás, testsúly, mérgező anyagok és a gondolatok hozzák létre a mellek sejtjeiben lévő környezetet, ami lehet egészséges, de akár rosszindulatú is”- foglalja össze a szerző, aki az Amerikai Egyesült Államok egyik leghíresebb mellrák specialistája.

Több ezer nőnek segített már, ő végezte Angelina Jolie és Sheryl Crow masztektómiáját is. Ebben a könyvben precízen összefoglalja, pontosan mivel és hogyan javíthatod a melleid egészségét, hogyan teheted a rákos megbetegedés kockázatát minimálissá, és milyen orvosi döntések és eljárások segíthetnek. Ez a könyv hatalmas segítség minden nő számára, hogy megelőzze vagy túlélje a mellrákot, vagy épp szeretteinek tudjon segítséget nyújtani, ha ezzel a kihívással találják szembe magukat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.