Nők

Így vásárolj szexi fehérneműt szíved hölgyének

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.07 | 17:53

Egy nőnek fehérneműt vásárolni elég vérfagyasztó élmény lehet, főleg akkor, ha a bizonyos hölgy csak nemrég került képbe, vagy a vásárlás fogalma már alapjáraton rettenetes stressz formájában jelentkezik az ember fejében. Akár a közelgő Valentin-nap az oka, vagy csak egy random meglepetés, esetleg évforduló az apropója, most megmondjuk mire figyelj, ha szexi alsóneműt ajándékoznál a párodnak.

A választás

Az első és legfontosabb: ha bemész az üzletbe, próbálj meg valami olyat választani, ami szerinted tetszene a szerelmednek, olyan fehérneműt keress, amit ő saját magának is kiválasztana. Biztosan izgatja a fantáziádat, hogyan mutatna egy extrémebb fazonban, de kezdetben jobb, ha nem sokkolod ilyenekkel, hiszen ő is nagyobb önbizalommal viseli majd, ha kényelmesen érzi magát a választott darabban.

Ha nagyon nem megy a választás, maradj a fekete csipkénél, hiszen az sosem megy ki a divatból, mindenkinek jól áll, és nagyon hatásos.

Aztán majd ha jártasabb leszel a témában, bepróbálkozhatsz a latex domina-uniformissal is, persze csak ha Ő is benne van.

A megfelelő méret

Hogy elkerüljük a legkínosabb szituációt, – vagyis azt a pillanatot, mikor a párod testalkatát az eladóéhoz próbálod viszonyítani, hogy együtt kisilabizáljátok a megfelelő méretet – mindenképp informálódj arról, milyen méretű melltartót és bugyit hord. Nem kell direkten rákérdezni, hiszen azzal rögtön lelövöd a meglepetést, inkább próbáld meg a már meglévő fehérneműiben megkeresni a címkét. Ha nem jársz sikerrel, fehérnemű helyett válassz egy csinos kis babydollt, vagy egy selyem hálóinget.

Az ajándékozás

Az egész meglepetést el lehet rontani azzal, hogyan adod át. Mindenképp otthon, intim környezetben kerüljön sor az ajándékozásra, eszedbe ne jusson a romantikus vacsora kellős közepén előhúzni a kabátzsebedből a fehérneműt! Egy ízléses doboz, vagy ajándéktasak egy kedves üzenettel az ágyra helyezve tökéletes megoldás, nem kell túlzásokba se esni, de azért add meg a módját! Az árcédulát el ne felejtsd leszedni róla!

Fotó: Pixabay / fsHH


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.