Nők

Ritka bőrbetegsége ellenére is meghódítja a világot ez a modell

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.10 | 17:43

Sara Geurts csupán 10 éves volt, mikor diagnosztizálták egy ritka bőrbetegséggel.

Az Ehlers–Danlos-szindróma egy ritka, örökletes, kötőszöveti rendellenesség. Ha a kollagén eltér a normálistól, akkor a szövetek rugalmasabbak lesznek a kelleténél, ezért tűnik Sara sokkal idősebbnek a koránál. A 26 éves modell azonban kész megmutatni a világnak, hogy nincs semmi, ami miatt szégyenkeznie kellene a teste miatt.

A bőröm volt a legnagyobb ellenségem. Mostanra már azt gondolom, hogy ez a leggyönyörűbbdolog a testemen. Minden egyes tökéletlenségünk megismételhetetlen és az életünk történetét meséli el. Arról beszél, hogy ki vagy, és az útról, amelyen idáig jutottál

– meséli a lány.

A Los Angeles-ben élő modell célja az, hogy megváltoztassa az emberek hozzáállását a szépségideálokkal kapcsolatban.

Sok olyan emberrel fogsz találkozni, akik megrémülnek majd tőled, az állapotodtól. Más vagy. Az emberek nem tudják, hogyan reagáljanak a másságra, hogyan fogadjanak el valakit, aki kitűnik a tömegből… Nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy, olyanokkal ismerkedjenek, akik nem illenek a képbe. Úgyhogy ahelyett, hogy magadat ostorozod, inkább légy büszke rá, hogy különleges vagy, ne gondold, hogy kevesebb vagy bárkinél. Itt egy jó tanács tőlem: sz*rni rájuk.

Ebből a videóból még közelebbről megismerheted Sara életét és nézeteit:

26-Year-Old Model Wears Her ‘Wrinkles’ With Pride: BORN DIFFERENT

SUBSCRIBE to Barcroft TV: http://bit.ly/Oc61Hj A 26-YEAR-OLD woman with a rare condition that makes her look decades older is challenging beauty standards by becoming a model. Hoping to break into the modelling industry, Sara Geurts from Minneapolis, Minnesota, is determined to carve out a successful modelling career despite battling with Dermatosparaxis Ehlers-Danlos syndrome (EDS) – a genetic condition that leaves her with excessively saggy skin.

Fotó: Instagram / sarageurts


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló