BabaMama

Hoppá! Forrest Gump után nevezik el Tom Hardyék a második fiukat

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.12 | 16:18

A Venom főhőse és Charlotte Riley már az új otthonukban várják a következő babát.

Tom Hardy harmadik gyermekét hordja a szíve alatt Charlotte Riley, mely kisfiú a Forrest nevet fogja kapni. A színészpár egyértelműen a világ értésére adta, hogy a Forrest Gumpból merítették az ötletet a baba elnevezéséhez.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

A 41 éves férfinek már van egy tízéves fia – Louis, Rachel Speed nevű exétől; 37 éves felesége szintén megajándékozta már egy fiúval 2015-ben. Riley kimondottan rajong a Tom Hanks-féle moziért, és férje is merített már inspirációt a nagyívű alkotásból.

via GIPHY

Még 2009-ben, az Üvöltő szelek szerelmespárjaként habarodtak egymásba, majd 2014-ben kötöttek házasságot. Most, hogy bővül a család, Blue nevű bulldogjukat is felnyalábolva, Dél-Nyugat-Londonba tették át székhelyüket. A Venom sztárja szerint az apaság az a feladat, ami a legkeményebb, és egyben legfontosabb szerep is egy férfi életében.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?? E. TOM HARDY ?? (@e.thomashardy) on

Szép és jó a katonai, rendőri és orvosi hivatás, mely mind felelősségteljes, és nagy tiszteletet érdemel, de a szülői lét ezeken messze túlmutat.

Neje, Riley is megvívja a harcait, hogy a pályája és az anyaság közt jól egyensúlyozzon. Számára nagy áldást jelentett, hogy magával vihette fiukat a III.Károly király forgatására. Sokat segített neki, hogy csatlakozott a Raising Films csapathoz, a filmes szülők önsegélyező közösségéhez, amely gyerekfelügyeletet biztosít a forgatásokon, említi meg a Daily Mail.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló