BabaMama

A pöttöm Lajos herceg fotóin van pár dolog, amit elsőre biztosan nem vettél észre

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.07 | 14:13

Katalin maga fényképezett, a Kensington palota hivatalos képein el lehet ám időzni. Na de milyen kardigánban puszilja Sarolta hercegkisasszony az öcsit?

Lajos herceg első fotóinak már csodájára is járhattunk a Kensington palota tweetjeinek jóvoltából. A brit királyi család legifjabb tagja április 23-án jött világra, és máris van mit megfigyelnünk a pici fiún, illetve a környezetében.

Csemetéit Cambridge hercegnője, maga Katalin fényképezte, akinek láthatóan van érzéke a fotózáshoz. Az első felvétel még május 2-án, Sarolta születésnapján készült, melyen a hároméves nővérke a karjaiban tartja a csöppséget, és egy leheletfinom puszit is ad öccse homlokára.

Akik az uralkodócsalád gyermekeinek ruhatárát is figyelemmel kísérik, azok észrevehették, hogy a kislányon látható kék kötött kardigánt már bátyja is viselte korábban. György herceg ugyanebben a ruhadarabban szerepel az Erzsébet királynő 90. szülinapján készült, közös fotókon.

De Lajos fehér rugdalózója is ismerős lehet. A másodikként közzétett fotó április 26-ai keltezésű: Sarolta is ugyanebben a babaholmiban „pózolt” újszülöttként 2015-ben.

A harmadik gyermek vonásai láttán sokan asszociálnak apjára, Vilmos hercegre, még újszülött korából. Az internezetők szerint Sarolta egyre inkább az anyukájukra hasonlít, míg a legidősebb, György külsőre mindkét szülő keveréke.

A fotók megosztásával a hercegi pár egyúttal meg is köszöni a feléjük áradó, sok gratulációt és kedvességet. Alig két hét múlva nyilvánosság elé áll a teljes család: az apropó Harry herceg és Meghan Markle házasságkötése lesz. A Western Journal információi szerint a május 19-ei windsori ceremónián Lajos herceg még nem vesz részt, ám a testvérei annál nagyobb örömmel vállalnak szerepet az év esküvőjén.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.