BabaMama

Khloe Kardashianre alig ismerünk rá anyaként, és ő se magára!

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.01 | 11:32

Minden a kaki körül forog, ami még a népes klán ezen nőtagját is meglepte.

A szülők gyakran bocsátkoznak pisi-kaki témákba. Nagyon gyakran. Aki még nem élte át az anyává/apává válás élményét, az nem is sejti, hogy az emésztési fázisok micsoda jelentőséggel bírnak ilyenkor. A celeb-anyukák sem kivételek ez alól: a porontyok produktumai központi kérdéssé válnak náluk is.

Mommy’s Little Love

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloe Kardashian és pasija, Tristan Thompson clevelandi otthona egy gyönyörű kislánnyal gyarapodott április 12-én. Elég távol laknak a nő klánjától: a többi tag ugyanis L.A. tőszomszédságában, Calabasasban él. A 33 éves, frissen anyává vált Khloe viszont így is jól elvan a csöppséggel – amit az alábbi Snapchates videó támaszt alá:

Fogalmam sem volt arról, hogy az anyaságban ennyire kulcsfontosságú esemény a kakilás. Minden egyes alkalommal, mikor True baba könnyít magán, örömtáncot járunk. Pottyantó party van! Te jó ég, mennyire büszke vagyok, ha sikerül az output!

?Happy One Month True ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A bélmozgások következményeit így fejtegeti:

Az anyaság örömei. Ezek az apróságok boldoggá tesznek. Tudom, hogy a pocakja rendben van, és jól működik az emésztése. Sosem gondoltam volna, hogy ez ennyire kardinális kérdés lehet. Ám a dolgok eléggé megváltoztak.

Kicsit közönségesnek tűnik, de tényleg a beleken múlik, hogy az egészségünk hogyan alakul. Persze ezt nem az étkezőasztalnál kellene megtárgyalni. De a picik még nem tudják elmondani, mi a bajuk, így következtetni is sokszor csak a végtermékből tudunk az állapotukra.

Eszik, alszik, kakil.

summázta kedden a celebritás, aki már másfél hónappal a szülés után vissza is tért az edzőterembe. Mostanában főleg vicces állatos filterek mögül kommunikál – úgy látszik, teljes odaadással éli meg az anyaság cukiságát, véli a Romper.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló