Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

BabaMama

18+, meghalt a chicago-i kisbaba, akit megölt anyja hasából raboltak el!

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.15 | 11:18

Édesapja karjában szenderült örök álomra a tragikus sorsú csöppség.

Yovanny Jadiel Lopez szívfacsaró története bejárta a világot: úgy tűnt, hogy a borzalmas körülmények közt világra jött kisfiú sorsa végül szépen rendeződik. Ám sajnos mégsem maradt életben a baba, akinek az édesanyját a kilencedik hónapban megölték, hogy kivághassák belőle magzatát.

 

Az újszülöttet aztán a gyilkos nő a sajátjaként vitte kórházba, mikor légzési nehézségek mutatkoztak. A chicago-i kisbabát április óta gépek tartották életben. Nemrégiben nyomozás derítette ki, mi is történt eltűntnek nyilvánított anyukájával, Marlen Ochoa-Lopezzel. Szétszabdalt testét május 15-én találta meg a rendőrség.

A csöppség apja, Yovany Lopez is találkozhatott a babával, miután a DNS-teszt kiderítette, hogy nem a 46 éves Clarisa Figueroa hozta világra, akinek lánya, a 24 éves Desiree is segített megfojtani a 19 éves kismamát, majd művi úton eltávolítani a méhéből a kisbabáját.

Nagy szomorúság, hogy távozott az élők sorából a kis Yovanny Jadiel Lopez. A baba agyi sérülései okozták a halálát, melyek az anyaméhből való erőszakos kiemelés során keletkeztek.

áll a sajtóközleményben.

Leartóztatták az emberölést elkövető Figueroa családot, akik sajátjukként tervezték felnevelni a csöppséget. Desiree pasija, a 40 éves Piotr Bobak is bűnrészes, a tárgyalásuk június 26-án esedékes. A People információi szerint a rövid életű baba zártkörű temetésen kerül végső nyughelyére.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.