BabaMama

10 tök korrekt anyukás Instagram-oldal, amitől minden friss szülő jobban érzi magát

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.20 | 06:46

A legtöbbször az Instán csak modelltestű friss anyákat és édesdeden alvó babákat látunk, pedig az élet ennél komplexebb. Íme, egy kis biztatás a kevésbé tökéletes családoknak.

Aki gyereket vár, az egész nap a neten lóg, és megpróbál minél több infót begyűjteni arról, ami vár rá. És ez nem is feltétlenül hülyeség, a rokonok összevissza tanácsokat adnak, a barátok nyomasztanak a saját elveikkel, a neten viszont semlegesként kereshetsz rá az összes igazi probléma megoldására.

Miután megszületik a kicsi pláne egész nap a neten lógsz, mert meg kell tudni, hogy mit jelent a nyakán egy kis piros folt, miért ébred fel minden éjjel fél háromkor, miért éhes folyton, miért nem éhes soha. Eltelik egy kis idő, mire rájössz, hogy nem érdemes senkire hallgatni, a babára és magadra kell figyelni. De ebben is sokat segít a net, rátalálhatsz a hasonló szülők csoportjára, sőt tanácsot is kaphatsz.

És ez az Instán sincs másképp, fontos, hogy ne hazudjanak idilli életet a babákkal, hanem őszintén, de pont azzal a szeretettel és humorral tolják feléd a mindennapokat, amivel ez tényleg jár.

Nézzük a legjobb mama Insta oldalakat

1. Kids are the Worst — Anna Macfarlane szerint a valóságban persze nem a gyerekek a legrosszabbak a világon, viszont bevallja, hogy az anyaság nem mindig fenékig tejfel. Mindezt elég humorosan teszi, szerencsére.

2. Ms. Rachel Hollis — Rachel Hollis négy gyereket nevel, imád fotókat készíteni, és általában remekül szórakozik. Szeret kicsit hipszterkedni néha – unikornis frappucino meg minden, – de nem nem túl idegesítően azért.

3. White Coat Dreams — Lina’s Instagramja kimondottan hasznos, mert a nulláról indulva mutatja meg, mit lehet kihozni a különféle anyagokból, ha az ember önálló divatot akar teremteni otthonában.

4. Working Mom Magic — Lauren TV-producerként dolgozik, és arról blogol, hogy miként lavírozik az anyaság és a baromira fárasztó kreatív munka kihívásai között.  Hát, nem mindig könnyen, de mindig jól mulat a végén.

5. From the Bottom of My Purse — Kéne pár vicces mém az anyaságról? Ez az oldal ehhez ideális, bármikor jobb kedvre deríti az embert.

6. I Mom So Hard — Kristin és Jen vicces videói az anyaság kemény oldaláról, eléggé kíméletlen, szatirikus humorral, velőig ható őszinteséggel.

7. Jeané Coakley — A futás, az élsport, az anyaság és a munka kapcsolatról, első kézből, igazán inspiráló módon.

8. Natalie Crawford M.D. —Egy doktornő Instája, aki meddő pároknak segít abban, hogy megérkezhessen hozzájuk a gyermekáldás. Motiváció, jókedv, önirónia.

9. Leah Darrow — Egy elkötelezett katolikus, aki ennek ellenére mégsem bigottan vallásos, hanem humorral áll népes családjához… és persze saját pofáraeséseihez.

10. Kari Montgomery — Kari nem csak tanító, de egy kis bazár tulajdonosa is, így aztán különleges ruhákat mutat be amellett, hogy kislányáról is sokat posztol.

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.