BabaMama

A 49 éves, terhes orosz színésznő keze eljárt, mikor sérült kisfiát cikizték

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.23 | 07:43
  • trendindex: 2

Bocsánatos bűn, amit az ismét babát váró Evelina Bledans élő adásban tett.

Sose becsülj alá egy anyát, főleg egy olyat, aki sérült gyereket nevel! De a kismamákat sem kell félteni, ha anyatigrissé kell átvedleniük. Ez történt Evelina Bledans esetében is: az orosz színésznő Down-szindrómás kisfiát élő adásban bírálta egy illető a közönség soraiból. A várandós nőnek több sem kellett – a tévékamerák színe előtt pofozta fel a pimaszkodót.

 

View this post on Instagram

 

Вчера на открытии кинофестиваля Никиты Михалкова «Евразийский мост» Семочка был очарован живыми статуями с которыми нежно общался до церемонии, а потом отправился в крокодиляриум с сесторой, пока мамочка могла насладиться прекрасным ведением Саши Стриженова и Маши Кожевниковой. Когда получу хорошие фото расскажу поподробнее про этот чудесный кинофестиваль, который я уже 3й год посещаю в моей родной Ялте

A post shared by Evelina Bledans (@bledans) on

A 49 éves celebet azért hívták be a beszélgetős műsorba, hogy meséljen arról, hogyan vállalt egy harmadik babát, közel az ötvenhez. A Live című, népszerű showban elmondta, hogy most kislányt szeretett volna, ezért is kérte a mesterséges megtermékenyítést. A jó hangulatú beszélgetés hirtelen eldurvult, mikor egy fiatal nő ragadta meg a mikrofont a közönségből.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evelina Bledans (@bledans) on

Elena Lebedeva nehezményezte azt, hogy valaki ilyen hajlott korban beavatkozást vállal. De akkor végleg elvetette a sulykot, amikor a nő Down-szindrómával világra jött kisfiát is a szájára vette.

Tudjuk, hogy már 35 és 40 éves kor között is kockázatos lehet a várandósság. Na de 49 évesen? Mégis, mit képzelsz? Még egy beteg babát akarsz szülni? Egy újabb Down-kórost? Senkinek sem kell egy ilyen gyerek, sem a társadalomnak, sem neked!

replikázott Lebedeva. Evelina le akarta állítani a hozzászólót, egy másik vendég pedig azonnal kiküldte volna a stúdióból.

A színésznő felegyenesedett, higgadtan odasétált a beszélőhöz, majd lekevert neki pár pofont:

Te nyomorult, most képen foglak törölni! Ezt a gyerekemért kapod! Engem mindennek elhordhatsz, de a fiamat hagyd ki ebből!

Dolga végeztével Evelina visszatért a színpadra, míg az arcul ütött nő egy önelégült mosolyt erőltetett. Furcsa, hogy a biztonságiak hagyták megtörténni az incidenst – bár igaz, ami igaz, a felszólaló szavai mérhetetlenül gonoszak voltak, írja a Ladbible.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló