Szépség

Gyönyörű ez a Down-szindrómás lány a New Yorki Divathétről

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.11 | 15:17

Talisha White bemutatóját a spanyol modell és egy kerekesszékes hölgy csak még különlegesebbé tette.

A New Yorki Divathéten nem csak ruhaszaggató, de szívtépő események is történnek. Csodálatos, emberi pillanatokkal ajándékozta meg a világot Talisha White bemutatója, melyen Marian Avila is egyenrangú modellként vehetett részt.

A Down-szindrómás spanyol lány arca eddig ismeretlen volt a tökéletes vonásokhoz szokott nézőknek, a lassan masszává olvadó szépségideálok közt pedig egy kimodottan üdítő színfoltot képviselt.

 

View this post on Instagram

 

¡Sueño cumplido! ?@angelaavp ✨✨✨ Dream fulfilled! #marianavilamodel

A post shared by Marian Avila (@marianavilamodel) on

Homokszem került volna a divatipar könyörtelen gépezetébe? Nem egészen: szeptember 8-án inkább a sokféleséget ünnepelte a szakma: White aktívan szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy szép lassan átalakuljon az, amit a szépség fogalmáról gondolunk.

A 21 éves valenciai hölgy Benidormban látta meg a napvilágot, és már kiskora óta modell- illetve színészi pályára készült. Egészen konkrétan a New Yorki Divathét volt álmainak netovábbja, és aki ismeri a divat világát, tudja, hogy ez még a nagyobb neveknek sem mindig adatik meg, hogy azokon a kifutókon megjelenhessenek.

A lány annak köszönheti, hogy mégis létrejött a csoda, hogy egy modell, aki jóban van a híres estélyiruha-tervezővel, meghatottan mesélte el White-nak Avila történetét. Több se kellett a dizájnernek, meghívta harmadik Divathetes kollekciójának bemutatójára a spanyol kishölgyet.

Nagyon boldoggá tett, imádtam a kifutót! Meg szerettem volna mutatni a világnak, hogy nincsenek korlátok!

nyilatkozta a fiatal modell.

 

View this post on Instagram

 

Two world changers in one photo.

A post shared by Talisha White (@talishawhite_) on

White nem állt meg itt, felkérte vonulni Tae McKenzie-t is, aki epilepsziája miatt kerekesszékkel közlekedik:

Annyian vannak, akiknek hozzám hasonló a helyzetük, és nem hiszik el, hogy az álmaik még teljesülhetnek. Nincs lehetetlen! Mondhat bármit az orvos, de mindig Istené az utolsó szó.

véli Tae.

A tervező a show után elárulta, direkt akart olyan nőket szerepeltetni, akikről mindenki azt mondta, sosem állhatnak a kifutóra, mert semmi esélyük sincs rá.

Nem csak egyféle szép nő van. Sok típust meg szerettem volna mutatni – a helyeskétől a kerekesszékesen át a Down-szindrómásig. Mert ők mind esélyesek nálam, ők az én ’olyan’ lányaim!

Mariant azóta már számos megkeresés érte, kapva kapnak érte a magazinok és a tervezők:

Igazi szupermodell lesz, egy csomó különleges emberrel találkozik majd. Nagyon örülök a sikerének! Most járt a Vogue-nál, és a Harpers Bazaar is készített vele anyagot.

lelkesedik White a VT oldalán.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló