Szépség

Ashley Graham egy igazi Angyal, ez a fehérneműs képe most életmentő lehet

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.21 | 12:11

A Victoria’s Secret karcsú derekai mellett a telt idomú modell szépsége is tűnjön fel.

A hétfőn közzétett idei, Victoria’s Secret divatshow képek rengeteg nő önbecsülését zúzzák porrá. Ezért gondolta úgy a híres fehérnemű bemutatón egyébként nem szereplő Ashley Graham, hogy előáll egy saját verzióval.

Got my wings! ???? .. my #AdditionElle wings! #thickthighssavelives

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

A forró vérű, provokatív plus-size modell ezen képe sok csüggedt lány önbizalmát tudja most visszaadni, így a telt idomú nő méltán kiérdemelné, hogy ő is egy Angyal legyen az egyébként túlzóan tökéletes testű csajokat felvonultató gálán.

A 30 éves, dús modell a tavalyi, Addition Elle kifutós fotón alulöltözötten jelent meg; most mögé Photoshoppolt szárnyakkal tette közzé ezt a fotót Instagramján. Van, aki azt hitte, hogy a Victoria’s Secret válogatta be:

Egy pillanatra elhittem, hogy a sanghaji VS gálán készült ez a kép, és örömömben felsikítottam.

Más kommentelő pedig kifejezetten kéri, hogy tágítsa a fehérneműcég a szépség spektrumát: méretek és formák szempontjából is.

A 2017-es bemutató így is járt pár meglepetéssel: Gigi Hadid nem vett részt, négy modell – köztük Katy Perry – vízuma pedig visszautasításra került. Csatlakozott viszont hét kínai hölgy a VS-lányokhoz, említi meg a Teen Vogue.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló