Femin

7 jel, hogy óriási változások küszöbén állsz

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.07 | 16:47

Persze az is lehet, hogy már nem annyira előtte állsz, hanem a folyamat megkezdődött, csak még nem vetted észre. Valami végérvényesen megváltozott benned, és már nem az az ember vagy, aki korábban voltál.

1. Azon kapod magad, hogy bizonyos emberek és dolgok már nem érdekelnek.

Eddig aktívan foglalkoztál egy-egy adott témával, az utóbbi időben viszont már teljesen hidegen hagy. Korábban szoros kapcsolatot ápoltatok, most valamiért úgy érzed, nem sürgős visszacsörögnöd.

2. Szükségét érzed egy kis visszavonulásnak.

Úgy érzed, jobb most egyedül, esetleg legszűkebb családod körében. Jólesik visszavonulni egy kicsit, hogy átgondold a dolgokat, az életedet.

3. Először csak álmodozol, aztán egyszercsak hinni kezdesz az álmaidban.

Korábban dolgoztál, mint egy őrült, és még a szabadidőben is robot üzemmódban csak azt tetted, amit elvártak tőled. Most viszont nagyon erősen érzed magadban a vágyad teljesülését, úgy, mintha az már kézzel fogható valóság lenne.

4. Érzékenyebb lettél, ami téged is megijeszt néha.

Olyasmi is megérint, ami korábban nem, és képes vagy rendkívül intenzív érzések hatása alá kerülni. Közben mégis erősebb lettél, csak éppen érzékenyebb is.

5. Fontos számodra, hogy új dolgokba fogj.

Önkéntes munka a vakok intézeténél? Egy új vállalkozás a munkád mellett? Rendszeres aerobic-edzések? Kirándulás minden hétvégén? Egy új tanfolyam? Legalább egy, ha nem több olyan dologba fogsz, amire korábban nem is gondoltál: esetleg fejben lejátszottad a meccset, de sosem mertél konkrét lépéseket tenni.

6. Egyre több dologban van a te kezedben az irányítás.

Míg korábban megelégedtél azzal, hogy mások mondják el, mi a helyes, és szó nélkül alkalmazkodtál mások – a szüleid, a családod, a párod, a főnököd, a kollégáid – elvárásaihoz, most egyszeriben megváltozott benned valami, és egyre több helyzetben te vagy az, aki a végső döntést meghozza.

7. Már nem riaszt meg sem a múlt, sem a jövő, ha a céljaidról van szó.

Pontosan tudod, hogy a múlt kudarcai segítettek azzá válni, aki most vagy, és a legnagyobb tudósok és üzletemberek is a bukásaikból profitálták a legtöbbet a végén: már nem rettegsz, hogy hibát követsz el és hogy másképp alakulnak a dolgok, mint tervezted. Ugyanígy a jövő is bizakodással tölt el: megerősödtél ahhoz, hogy megtedd a lépést, amelyre mindig is vágytál.

Nyitókép: pixabay.com

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...