Femin

A szörnyeteg R Kelly így édesgetné vissza elhidegült lányát

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.20 | 18:18

A 21 éves Joann apja ilyen gyengéd, amikor épp nem kiskorú lányokat molesztál.

Joann Kelly a rossz hírű r&b énekes legidősebb gyermeke. Az 52 éves férfi idén még – egy újévi jókívánságot leszámítva – nem nagyon aktivizálta magát a közösségi médiában. Most a legalább hat számjegyű (ami természetesen amerikai dollárban értendő) tartásdíjjal lógó dalnok úgy gondolta, megköszönti nagylányát.

 

View this post on Instagram

 

Wow, I’m really out here, 21, HAHAHHHaaahHAHAHA BITCH I MADE IT. 21 21 21 21. Yerrrrrrrr.

A post shared by Buku Abi (@bu.k.u) on

A 21 éves hölgy anyja Drea Kelly, aki már szintén egy jó ideje megszakította a kapcsolatot a kiskorú lányokat is behálózó, esetenként házi kedvencként tartó R Kellyvel.

Szeretlek… más nem számít, csak hogy szeretlek!

fűzte az apa a hagyományos köszöntő nótához. Az ünnepelt egyébként maga is az előadóművészi pályán mozog: a Kelly-családnevet maga mögött hagyva, Buku Abiként építgeti karrierjét. A lány maga is megszólalt az apját illetően, nem sokkal a Surviving R Kelly című, botrányos dokumentum-műsor után. A hatrészes adásból egy szörnyeteg képe rajzolódott ki.

 

View this post on Instagram

 

Write a caption….

A post shared by Buku Abi (@bu.k.u) on

Sajnálom, hogy mindeddig csöndben maradtam. Szavakkal nem tudom visszaadni, mennyire fel vagyok dúlva. Elnézést kérek, ha a hallgatásom hanyagságnak tűnt volna. Nem ez volt a célom. Minden érintettért és a családjaikért is imádkozom, akiket az apám bántott. Nagyon kiborít ez az egész!

írta Instagramon. Úgy döntött, inkább nem áll szóba az apjával, hogy a saját lelki épségét védje. És hogy gyógyuljon, ugyanis három napig tartott, hogy akkori érzéseit egyáltalán képes volt szavakba önteni.

Azt akarom, hogy tudjátok: törődök veletek, és szeretlek titeket. Nehéz téma ez… ismét bocsánatot kérek, hogy nem jöttek a megfelelő szavak időben a számra.

Elidegenedtek az apjával, mert a dolgok kezdtek irányíthatatlanná válni. Kelly papát tíz pontban vádolják szexuális zaklatással, és a Cook megyei bíróság elé is kell állnia a viselt dolgaiért. Négy nő – akik közül hárman kiskorúak voltak még a történtek idején – is panaszt tett az énekes ellen.

via GIPHY

A lány elmondta, hogy a testvéreivel fogalmuk sem volt arról, apjuk mikbe keveredett. Színesbőrű nőként nem könnyű a showbizniszben boldogulnia, főleg hogy szándékosan nem a családnevét használja.

Nem szeretném, hogy R Kelly gyerekeit lássák bennünk. Mi ennél többek vagyunk.

idézi a Mirror a fiatal floridai soul-énekesnőt.

 

View this post on Instagram

 

Family for life ???? ?

A post shared by R Kelly (@rkelly) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.