Femin

A duci bloggert megszégyenítették, mert túl jó a pasija

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.21 | 13:43

Megkapta, hogy a kockahasú férjhez képest túlsúlyosnak számít.

Jenna Kutcher az önelfogadást népszerűsíti bejegyzéseiben. A pozitív testkép 29 éves Instagram-bloggere kétszázezer követőjéből párral kis híján összeakasztotta a bajszát. Március 14-én tett közzé ugyanis egy képet, ahol párjával, Drew Kutcherrel romantikáznak Hawaii partjainál. Ezzel még nem is volna gond, viszont a duciságát felvállaló hölgyön azt kérték számon, hogy hogyan volt képes magának egy ilyen jó pasit kifogni.

Hihetetlen, hogy pont ő egy ilyen vonzó férfit talált magának.

– írta az egyik kommentelő.

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

Jenna kifakadt:

A testemmel kapcsolatos bizonytalanságomat is leküzdöttem azzal, hogy pont Mr. Kockahashoz mentem hozzá. Miért is nem kaphatnám meg őt én, a duci? Értéktelennek érezném magam, ha azon kattognék, amiért nem vagyok elég karcsú, és nem érdemlem meg őt.

Hálás a férjének, amiért egy évtizede mellette áll:

Ez a férfi képes volt elfogadni minden párnát, gödröt, domborulatot és pattanást is, az elmúlt tíz év során. Mindig arra emlékeztetett, hogy gyönyörűnek tart, azzal szemben, amit a fejemben gondolok magamról. Igen: a combjaim összeérnek, a karjaim óriásiak és a tomporom is domború, de számára ez csak még több indok arra, hogy szeressen. Mindezt – és még többet is – képes kezelni!

THE REALITY OF GOING VIRAL: We’ve spent the last few days gawking at the fact that society believes that seeing two people (who happen to have different body types) in love is newsworthy, and yet we are embracing it whole heartedly because it means that we get to share our message with YOU, with the world. 〜 We are not our bodies. I am not defined by titles like “curvy” or plus size, Drew is not defined by “Mr. Six Pack.” At the end of the day, we are the girl and the guy who fell in love and started dating in college after @kickingitwithkutch lost a bet that led to a first kiss – the rest is history. 〜 Our story is has held ups and down, light and loss and we’ve chosen to show up and turn the mess into our message. Because we believe the world is hungry for REAL and going viral has proven that. 〜 Here we are: Jenna and Drew, a small town couple who are as normal as they come and more in love today than the day they said “I do.” You might have met us because of our bodies but I pray you fall in love with our hearts and souls and stick around awhile. Will you? 〜 Photo by: @mrslindseyroman

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

Az esküvői fotós, Lindsey Roman oldalát viszont elárasztották a pozitív visszajelzések, aki meg is lepődött, milyen nagy érdeklődés övezte a képeit, számol be a People.

Az elmúlt napokban döbbenten figyeltük, mennyire úgy véli a társadalom, hogy két, különböző testtípusú ember szerelme – hírértékkel bír. Ezért úgy véljük, még több emberhez kell eljuttatnunk a pozitív üzenetünket.

írja a blogger, aki jól lovagolja meg az érdeklődés kiújult hullámát.

Nem vagyunk azonosak a testünkkel. Nem ír le engem a husi, vagy plus size jelző, sem a férjemet a kockahas-címke. Mi csak egy fiú és egy lány vagyunk, akik még a fősulin szerettek egymásba. Drew elvesztett egy fogadást, így csattant el köztünk az első csók – a többi meg már történelem. Voltak jó és rossz időszakaink is; a mostani eset tanulsága pedig az, hogy az emberek ki vannak éhezve a miénkhez hasonló, valós történetekre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.