Femin

Ez az, amit csak a nagymellű nők éreznek át

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.15 | 18:55

Sokan irigylik azokat, akik C kosár fölött mozognak, pedig ők tudják a legjobban: gigacsöcsökkel sem egyszerű az élet, sőt.

1. Kénytelen vagy elrendezni a melleidet, mikor átölelsz valakit, hogy véletlenül meg ne fojtsd az illetőt.
2. Mindegy, hogy a strandon próbálsz elhelyezkedni vagy épp a masszázságyon feszengsz, garantált, hogy nem kevés időt töltesz a megfelelő pozitúra megtalálásával dús idomaidnak köszönhetően.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Accurate af #bigboobproblems #bustygirlproblems #boobproblems

Alexa Soules (@babysatanchild) által megosztott bejegyzés,


3. Könnyebb a pokol tüzében égni, mint kényelmes melltartót találni.
4. Torkig vagy azzal, hogy nem csak alig találsz valamit a méretedben, de ráadásul legfeljebb fehér, fekete és bézs színben pomáznak a D-kosár feletti cicifixek.

5. Tulajdonképpen teljesen mindegy, milyen melltartó van rajtad, jó eséllyel már megszoktad, hogy az emberek sosem a szemedbe néznek, hanem az ikreiddel szemeznek.
6. A szürke hétköznapok: végre megtalálod álmaid felsőjét, de sajnálatos módon nem tudod belepasszírozni az ikreket. Pech a köbön, de ez van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Button up shirt problems ?♀️ #buttonupshirt #boobproblems #damnyou

Nikki Mittenns ??? (@kittenn_mittenn) által megosztott bejegyzés,


7. Persze Damoklész kardjaként lóg vállaid felett az aggodalom, hogy egyszer csak kibuggyan a csecsed a topból, és villantasz egy orbitálisat a villamoson.
8. Már meg sem lep, ha egy fél hamburgert találsz este a dekoltázsodban. Kicsit leetted magad, de ez nemhogy másnak nem tűnt fel, neked se.
9. Szóba se jöhet, hogy crop topot viselj, mert alul kilógnak a melleid.

10. Egy idő után már unod, hogy minden nő a telt kebledre irigykedik, hiszen neked meg közben állandóan fáj a hátad…
11. Elmész vásárolni, reménykedsz, de hiába: az elvárások és a zord valóság között aligha átjárható az út. Miért nem gondolnak azokra a nőkre is, akiknek 150 kiló alatt is dinnye méretű a mellük?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Boob Meme of the Week! This was supposed to be the Lululemon Vestigan, not the Lululemon Breastigan. At least it works as some kind of extra-low-impact breast shelf. How convenient… www.JustCurvyThings.com

Busty Style (@bustystyle) által megosztott bejegyzés,


12. Utálod, ha azt mondják a kebleidre, hogy tőgyök, pedig tudod, hogy azért abszolút távol állnak attól, hogy cicinek lehessen nevezni őket. De azért egy kis tiszteletet megérdemelnek, nem igaz?
13. Méghogy melltartómentes nap… Ez az, amit azoknak találtak ki, akik B kosár alatt maradtak, nem igaz? C fölött ez azért nem épp életszerű.
14. Nem, az nem számít bóknak, amikor utánad fütyülnek az utcán, és a dudáidat emlegetik. Köszi, az ilyen bókok a francnak se hiányoznak.
15. És természetesen a nap fénypontja: amikor végre leveheted a melltartót este, és kényelmesen ellazulhatsz… de várjunk csak, mit mondtunk, milyen pozícióban is?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló