Femin

Közeleg az Aquaman-premier, hol a legjobb pasi Jason Momoa?

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.09 | 10:52

Trónok Harca? Zord Conan, esetleg a bájos Baywatch-fiúka a nyerő?

A Trónok Harcában Khal Drogoként sokáig nem gyönyörködhettünk ebben a pazar férfiúban, ám Aquaman szerepében méltó helyére kerül az uralkodó alkatú Jason Momoa. A DC szuperhőseként visszatérő színész a valóságban is az Óceán Királya, és nemsokára erről a fülöp-szigeteki rajongói is meggyőződhetnek.

 

View this post on Instagram

 

Who’s going to make fun of Aquaman now? ?? #Aquaman #ThatKingSuitTho #WhatsUp

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

December 11-én ugyanis az ázsiai országban premierezik a mozi, mely bemutatón a 39 éves főszereplő személyesen is részt vesz. Nem csak egy sztár utazik a távoli helyszínre, de Amber Heard is meg fog jelenni a találkozón.

 

View this post on Instagram

 

Coni and Nicole. My two moms. ????aloha j.

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

A hawaii születésű Momoa most a félig ember-félig atlantiszi származású Arthur Curr (hal)bőrébe bújik, akinek édesanyja Atlanna Királynő (Nicole Kidman). A férfi Mera (Heard) társaságában száll vízre, hogy utána eredjen történetének, és szembesüljön végzetével.

A Trónok mellett az Igazság Ligájában is láthattuk Momoát, melyben féltucat DC-karakter parádézik, illetve a Batman vs Superman kockáin is bevillanhatott tagbaszakadt alakja. Eközben a Frontier című, kanadai Netflix sorozatban is domborított.

Tavaly Bruce Willis oldalán, drogdílerként bámulhattuk a Volt egyszer egy Venice című moziban. Hardcore rajongók pedig még jóval az HBO-s befutása előtt a 2011-es Conan, a barbárban is szemet vethettek már a szilaj szépfiúra.

Arról nem is beszélve, amit a Baywatchban (!) hamvas korában alakít, teszi hozzá a Female Network.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.