Szépség

Ez a Puerto Ricó-i modell Cara Delevingne-t is lenyomja

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.08 | 07:57

Gyerekkorában csúfolták miatta, felnőttként, amikor már menő modell, a névjegyévé válik. Mi az? Ez esetben egy pár szemöldök.

Shakespeare vibes ft Circle Earrings. #youngfrankk Stylist: @luciazolea

A photo posted by Natalia Castellar Calvani (@kactye) on


A mostani szupermodelleket elnézegetve (és gondolunk itt Kendall Jennerre, Gigi Hadidre és egy sor másik olyan modellre, akiknek a szülei sztárok vagy milliárdosok) nehéz átérezni azt a megnyugtató, emberi sorsközösséget feltételező gondolatot, hogy “dehát tiniként ők is ragyásak voltak, zsíros volt a hajuk stb.” Hiszen ők tiniként is makulátlanul léptek csak kamerák elé, és kb. nem készült róluk egy előnytelen kép sem.

1st selfie in forever lol sorry abt that

A photo posted by Natalia Castellar Calvani (@kactye) on


Na ezért is reményt adó, hogy az épp felemelkedő ágban levő, Puerto Ricó-i születésű modell, Natalia Castellar fényévekre van ettől a trendtől. Nataliának ugyanis sem mesés gyerekkora, sem milliárdos szülei nem voltak, viszont annyit szekálták dús szemöldöke miatt, hogy egyszer, 17 évesen le is akarta borotválni az egészet. Az édesanyja szerencsére közbelépett, és segített megértetni lányával, hogy inkább próbálja megszeretni ezt a ngyon is jellegzetes vonását.

Ez nem ment könnyen, amíg a dús szemöldökök divatba nem jöttek. Akkoriban kezdtem csak el némi magabiztosságot érezni magamban. Most már nem érdekel, hogy meddig lesz trendi, megszerettem. A szemöldököm segít kilógni a többi modell sorából. Mára a névjegyemmé vált, már csak azt sajnálom, hogy nem barátkoztam meg vele előbb.

-mondta Natalia egy interjúban. 

Tuti, hogy emiatt a szemüveg miatt is kapott volna a gonosz gyerekektől. Erre tessék megnézni, most mennyire menő.

Hahahaha

A photo posted by Natalia Castellar Calvani (@kactye) on

Persze nehogy azt higgyük, hogy mivel már felnőtt, és sok felnőtt követője van, nem kap már fikázó kommenteket. De ezekre fittyet sem hány, el sem olvassa őket. Szerintünk nagyon is jól teszi, hajrá Natalia!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.