Szépség

Újra divat a csillámpor! A világ legnagyobb sminkmestere most megmondja

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.15 | 06:23

Ez nem egy 2000-es évekbeli cikk, valóban a csillámok fognak hódítani a következő szezonban.

Fotó: patmcgrath.com
Fotó: patmcgrath.com

Pat McGrath a világ legbefolyásosabb sminkmestere, és ezt nem mi mondjuk, hanem maga Anna Wintour, az amerikai VOGUE magazin főszerkesztője, akit ugyebár a divatvilág egyik legnagyobb szavú emberének szokás kikiáltani. Így amikor Pat saját márkája, a Pat McGrath Labs bemutatja legújabb kollekcióját, akkor kéretik véresen komolyan venni, már ami a globális sminktrendekre való hatását jelenti.

Csillám minden mennyiségben

A Labs legújabb kollekciója pedig Metalmorphosis névre hallgat november 15-én debütál, és már a nevévől kiderül, hogy a fényes csillogás a kulcsszó. Csillámok, szikrázó pigmentek és fémporok, mintha csak a 2000-es évek elején járnánk. Persze a Pat McGrath féle trend sokkal szofisztikáltabb, mint cirka 20 évvel ezelőtti felmenői. A videón is látszik, hogy ez amolyan csillám 2.0: úgy szikrázik, hogy szinte már hipnotikus hatással van az emberre:


Nemcsak csillámmal pakolták meg rendesen a termékeket, de a minőségre is kellő hangsúlyt fektettek, varázslatosnak tűnik a textúra is. Pat McGrath egyébként tényleg letette a névjegyét a modern divatiparban. A 46 éves, jamaikai ősökkel rendelkező brit sminkes segített újrapozicionálni az i-D magazint, olyan fotósok sminkese volt, mint Steven Mesiel, Paolo Roversi, sőt még Helmut Newtonnal is dolgozott. Rengeteg divatház bemutatójának make-up világát is megálmodta, és ő tervezte meg az Armani kozmetikai részlegét is.

Emellett Pat a Procter and Gamble globális kreatív-design igazgatója is (ott van ugyebár a Max Factor, a Gucci, a Dolce and Gabbana és a Cover Girl). Saját márkáját nemrég alapította, és hát azt kell mondjuk, ha valaki alapítson ilyet, akkor az bizony ő. Az aranyhoz mit szóltok? 🙂


A termékeket egyesével is meg lehet vásárolni, és persze kitben is kaphatók. 165 dollárért miénk lehet 4 metál pigment, 4 metál krém, a kétvégű szemhéjfilc és a mixelő folyadék, amellyel saját kedvünkre szabhatjuk a csillámpóni feelin


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása
Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.