Szépség

Ezért nem jó ötlet az egész arcodat csillámporba hempergetni

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.17 | 08:00

Futótűzként terjedt a neten az alábbi videó, melyben egy brit szépségblogger készített el egy sminket, a csavar pedig az benne, hogy csak csillámport használt, különböző színekben.

A végeredmény egészen fantasztikus, már ha az embernek az a célja, hogy pontosan úgy nézzen ki, mint egy diszkógömb, de a bőrgyógyászok óva intenek attól, hogy bárki leutánozza a látottakat.

Erről a videóról van szó egyébként:

GLITTER FACE Hi guys I hope everyone’s Monday isn’t too bad! I thought I would do this for a bit of fun, I don’t know who/if this has been done before but I haven’t seen any full face glitter videos to give credit to. Hope you guys like it 🙂 . Face- @glittertubes in brassic and tutti Highlight- glitterinjections in vintage chic Bronzer- @glitterinjections in copper crush and natural beauty Contour- glitterinjections chocolate kiss Blush- glittertubes in prep Brows- glitterinjections in chocolate kiss Eyes- glitterinjections in mariposa and glittertubes in space and shard Lips- glittertubes papercut . Brushes- @mymakeupbrushset #makeupchallenge #fullfaceglitterchallenge #glitter #allmodernmakeup #makeuptutorialx0x #maquillajesvideos #videosfashions #makeupclips #hynaughtymakeup #beautyqueens4ever #peachyqueenblog #fakeupfix #make4glam #juliekay #makeupartistsworldwide #fabumakeup4u #universodamaquiagem_oficial #wakeupmakeup #flawlesssdolls #brian_champagne #thebeautybombb #malakhossam #lunarimakeup #fiercesociety #featuring_muas #glittertubes #glitterinjections #wig #shimycatsmua

Katie Butt ?? Creator. (@katieelizabethbutt) által közzétett videó,

A #FullFaceGlitterChallenge azonban veszélyes is lehet, főleg ha az ember szeméről van szó, a szakértő szerint

sose használjunk kreatívkodásra szánt glittert a bőrünkön, mert azok valójában apró, de éles, színezett fémdarabkák, amik felületi sérüléseket, irritációt okozhatnak a bőrön. Szembe kerülés esetén még a látásunk is veszélybe kerülhet.

Szerencsére eddig nem sokan próbálkoztak meg vele, ennek a videónak a főszereplője is már az elején megbánta, hogy egyáltalán belevágott, de legalább viccesen közölte mindezt a nagyvilággal:

Gyerekek, ne próbáljátok ki otthon.

Fotó: Instagram / katieelizabethbutt


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló