Sport

Djoković beismerte: hazudott

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.12 | 11:18

Az ügynöke rosszul töltötte ki a vízumkérelmet, ezért szerepel benne az, hogy nem utazott sehová Ausztráliába való belépés előtti hetekben - állítja Novak Djoković.

Azt még mindig nem tudni, hogy a világelső szerb teniszező játszhat-e az Australian Openen, de az elmúlt napokban lett egy ennél is nagyobb tétje a dolognak: az ausztrál határőrség azt kezdte el vizsgálni, hogy Djoković hamis utazási nyilatkozattal próbált-e belépni az országba, vagy sem.

Ha ugyanis igen, azt elvileg egy év börtönnel is lehet büntetni. Djoković beutazási papírján ugyanis az szerepelt, hogy az Ausztráliába érkezése előtti 14 napon nem utazott sehova, de a közösségi médiába feltöltött képek alapján gyanítani lehetett, hogy ez nem igaz.

Egy Instagram-bejegyzésben azonban most arról írt, az ügynöke hibázott, de nem szándékosan. Ezzel elismerte:

valóban nem volt igaz, ami a vízumkérelemben szerepelt.

Sőt, azt is elismerte, hogy decemberben, amikor már tudta, hogy covidos, találkozott egy francia újságíróval. Ezt most hibának minősítette. Az viszont nem igaz szerinte, hogy egy sor más rendezvényen is részt vett volna – itt arra utalt, hogy a Daily Mail bemutatta a képeket a belgrádi teniszszövetség díjátadójáról, ahol ő is ott volt gyerekek között, maszk nélkül, egy nappal a pozitív koronavírustesztje után.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.