Sport

Már két világbajnoki öve van az MMA szájhősének

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.15 | 06:18

Conor McGregor a mixed martial arts (MMA) nevű küzdősport legnagyobb sztárja jelenleg. Nem azért, mert annyira jó bunyós, hanem mert akkora forma. A hétvégén mondjuk nem csak a szája járt, hanem a keze is: ötször küldte padlóra ellenfelét, Eddie Alvarezt, így már két súlycsoportban is ő a bajnok.

(fotó: Michael Reaves/Getty Images)
(fotó: Michael Reaves/Getty Images)

Conor McGregor sikeréhez a ketrecben nyújtott teljesítmény mellett ugyanúgy hozzájárul a fazon és a show, amit folyamatosan nyom az ír ketrecharcos. Be nem áll a szája, pózol, arcoskodik, és úgy öltözködik, mint egy pojáca, de persze mindez semmit sem érne, ha nem lenne mellette jó bunyós is.

Igazán nagy sztár akkor lett, amikor egy villámgyors meccsen kiütötte a pehelysúly korábbi egyeduralkodóját José Aldót, aztán rögtön utána ki is kapott egy szinte jelentéktelen mérkőzésen. Az önbizalma persze töretlen, azóta is mindenkinek beszól, ráadásul a hétvégén egy súlycsoporttal feljebb is bizonyított: két menetben intézte el a könnyűsúly bajnokát, Eddie Alvarezt, akit ötször is leütött, hogy aztán végül a bíró leállítsa a meccset. Íme az esemény rövid, képes története:

McGregor jött, mérlegelt, bemutatta a tetoválásait, és szokás szerint grimaszolt, mint egy őrült.

Tájékoztatta a sajtót, és máris magához vette a még el sem nyert övet. Magabiztosság 10 pont. A striciegyenruha: 10pont.

Aztán bevonult a ringbe:

Kiütötte Alvarezt:

Arcoskodott még egy kicsit:

Aztán visszafogottan örült a győzelemnek…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló