Egyéni

Ilyen a profi box, már a sajtótájékozatón repültek a bútorok és a pofonok is

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.10 | 08:02

A profi boksz hanyatlása már régóta látszik, de ami most egy mérkőzés előtt történik az annyira durva, hogy már minket is kezd érdekelni lassan, kié lesz a brit nehézsúly koronája. Mit szednek ezek a srácok?

A címért két brit állampolgárságú, de nem ott született bokszoló csap össze ma, a Manchester Arénában. A Jamaikában napvilágot látott Dillian Whyte az egyik fél, tizenkilenc mérkőzéséből csak egyet vesztett el és tizenötször K.O-val intézte el ellenfelét. A szorító másik sarkában a tapasztaltabb Dereck Chisora, a zimbabwei-brit bunyós áll majd, akinek mérlege valamivel szerényebb, harminckét meccsből huszonhat győzelem, igaz, ő egy ringben lehetett Klicskóval és Furyval szemben.

A címmeccs felvezető sajtótájékoztatóján aztán igyekeztek a fiúk hírverést csapni ennek a különösebben nem várt összecsapásnak, így rövid szóváltást követően Chisora megragadta az előtte álló asztalt és vetélytársa felé hajította. Ezek után igazi tömegverekedés tört ki, szép horgokkal és balegyenesekkel fűszerezve, bevonva a biztonságiakat is, de nagy nehezen lecsillapodtak a felek.

Persze volt némi előzménye a köztük lévő ellentéteknek, egy korábbi afférjuk során egy talkshowbanmár egymásra találtak a fiúk.

Itt osztották is egymást ahogy az kell, a “Ki az idióta?”  – kérdés például legalább ötször elhangzott,

majd Chisora arcon öntötte ellenfelét egy jó pohárnyi itallal. Végül nem bírtak a vérükkel és újra egymásnak estek, a termetes verekedők, de a testőrök megint ott voltak, így újabb bunyó tört ki. A sajtótájékoztatóval ellenéttben ezen a videón sok minden nem látszott(szerencsére), a hangfelvételeken viszont hallhatóvá vált, ahogy Whyte felkiált, hogy állítsátok le a harapást. Nem tudni ez kinek szólt, tippelni nem szeretnénk, a profi bokszot fogadjuk el ilyennek.Viszont ennek tükrében, még az sem biztos, hogy a ringben dől el, ki lesz a király.

Az asztaldobálás.

A talkshow bunyó.

 

Nyitókép:  Leigh Dawney/Getty Images


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.