esport

Már nem a Playboy, hanem a cosplay hozza el nekünk a legdögösebb csajokat

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.09 | 16:53

Ahogy a fantázia is lehet izgalmasabb a valóságnál, úgy napjainkra sokszor már a kitalált karakterek is lehetnek legalább olyan izgatóak, mint a hús-vér csajok.

A cosplaynek (costume play) hatalmas kultúrája lett napjainkra, emberek ezrei csinálnak jelmezt, maszkírozzák, sminkelik ki magukat és öltöznek be kedvenc képregény, film, rajzfilm vagy videojáték karaktereiknek. Manapság ráadásul már szinte tökéletesen sikerül is a cosplayereknek lemásolni kedvenc figuráik külalakját, így tényleg olyan, mintha éppen akkor léptek volna ki a képernyőről.

Egy jó cosplay megalkotása hatalmas meló, de a cosplayerek nem csak azzal gyűjtik be az elismerést, hogy milyen jól tudnak jelmezt készíteni, a siker ugyanis hatványozott, ha olyan kitalált karaktert bőrébe bújnak, ami alaposan meg van fűszerezve szexualitással, így szerepjáték közben a saját bájaikat is be tudják vetni.

A cosplayer csajokat sokan szeretik, főleg, ha a kedvenc játékuk karaktereinkre hajaznak!

A Gamer.hu most összegyűjtötte a League of Legends-hez kapcsolódó legdögösebb cosplayer csajokat, és ha van játék, ami tele van szexi hősnőkkel, akkor az pont a LoL:

Jinx szerepében Mari-Evans:

Sandstorm Katarina szerepében Enji Night:

Officer Caitlyn szerepében Luna Lanie:

Kitty Cat Katarina szerepében AnissaCosplay:

Ahri szerepében Kristina Fink:

A válogatásból már csak egy szexi karakter maradt ki, őt két cosplayer is tökéletesen alakítja az életben. Értük katt a Gamer.hu-ra!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.