Kosárlabda

Minden idők egyik legsimább döntőjét nyerte a Golden State Warriors

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.13 | 12:13

Az NBA fináléjában 4-1-re intézték el a Clevelandet. LeBronék csak a negyedik meccsen tudtak felülkerekedni egy kicsit.

(kép: Ezra Shaw/Getty Images)

Majdnem megcsinálta a történelmi sorozatot a Golden State Warriors az NBA-ben, miután már 3-0-ra vezettek a Cleveland Cavaliers ellen az egyik fél négy győzelméig tartó döntőben, ha a negyedik meccset is nyerik, akkor nem csak a döntőt tekintve, de az egész rájátszást veretlenül hozták volna le, ilyen pedig még soha nem volt. Aztán LeBronék a negyedik meccsen belerondítottak a képbe, de csak ez az egyetlen momentumuk volt, az ötödik mérkőzésen aztán 129-120-ra megint lenyomta őket a Warriors, megszerezve ezzel a csapat (és jogelődjei) történetének 5. bajnoki címét (ebből kettőt az elmúlt három idényben).

Kevin Durant FULL MVP Highlights From Game 5 of NBA Finals

KD dropped 39 points in another star performance, becoming the 4th player with more than 30 pts in each of 1st 5 games of an NBA Finals, as he secured his first NBA Finals MVP award in the Warriors’ title-clinching 129-120 win over the Cleveland Cavaliers in Game 5 of the 2017 NBA Finals.

A meglehetősen sima döntő MVP-jének Kevin Durantot választották, és tényleg ő volt a győzelem kulcsa, tavaly nélküle a Steph Curry és Klay Thomson vezette Warriors nem bírt el LeBron James Clevelandjével, idén viszont Duranttal kiegészülve  már ők voltak a megállíthatatlanok. Ha a Cleveland jövőre is el akar jutni a döntőbe, nekik is szükségük lesz még legalább egy meghatározó játékosra James mellé, a mostani csapatból ugyanis Kyrie Irvingen kívül senki nem tudott felnőni a szintjére.

FULL 2017 NBA Championship Celebration From Golden State Warriors

Re-live all the emotions from Finals MVP Kevin Durant, Stephen Curry, Draymond Green, Klay Thompson and the 2017 NBA Champion Golden State Warriors on their home floor at Oakland’s Oracle Arena!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló