Tech

A jövő már kopogtat az iroda ajtaján! Megérkezett a Logitech MX Brio, a 4K-s csoda!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.12 | 17:40

Ettől leesik az állunk! A Logitech új MX Brio webkamerája forradalmasítja az üzleti kommunikációt 4K-s felbontással és mesterséges intelligenciával.

Fotó: youtube

A Logitech legújabb dobása, az MX Brio, egy 4K-s felbontású webkamera, amelyet kifejezetten az üzleti világ számára terveztek. A kamera 3840×2160 pixeles felbontása, négyszeres digitális zoomja és fejlett autofókusz funkciója révén éles és részletgazdag képet biztosít, akár 30 képkocka/másodperc sebességgel. Az 1080p felbontás mellett ez az érték 60 képkocka/másodpercre nő, így a felhasználók élvezhetik a simább mozgást és a gyorsabb reakcióidőt.

Az MX Brio MI algoritmusai arcalapú képjavításokat végeznek, amelyek tovább finomítják a képminőséget, míg a RightLight 3 HDR technológia segítségével a környezeti fényviszonyok sem jelentenek akadályt. A kamera 8,5 megapixeles Sony STARVIS szenzora és infravörös érzékelője arcfelismerést tesz lehetővé, míg a két tömbmikrofon 1,2 méteres hatósugárban biztosítja a tiszta hangátvitelt.

A Logitech MX Brio kényelmesen konfigurálható a Logi Options+/G Hub szoftverekkel, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy személyre szabják a kamera beállításait. A kamera különleges Show Mode funkciója pedig azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók megosszák asztaluk tartalmát a beszélgetőpartnereikkel.

Köszönhetően annak, hogy kompatibilis a legújabb operációs rendszerekkel és a népszerű videokonferencia-platformokkal, az MX Brio a modern irodai környezet elengedhetetlen eszköze lett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.