Tech

Forradalmat robbant az új Rabbit? Itt a jövő új jegyzetelője

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.18 | 15:35

A Rabbit R1, a legújabb mesterséges intelligenciával felszerelt eszköz, forradalmasíthatja a jegyzetelést és az információkezelést. A készülék, amely hangutasításra rögzít és összegzi a beszélgetéseket, már az első bemutató után óriási érdeklődést váltott ki.

Fotó: rabbit.tech

A Rabbit vállalat által januárban bemutatott R1 képes a felhasználó helyett kezelni az okostelefonos alkalmazásokat, és egy dedikált webes felületen keresztül elérhetővé teszi a rögzített anyagokat. Az eszköz nem csak rögzíti a hangot, hanem mesterséges intelligenciájának köszönhetően képes azonnal szöveges összefoglalót is készíteni.

A Rabbit R1-et szóban kell irányítani, és a jegyzetelési folyamatot egy gombnyomással lehet leállítani. A felvétel a felhőbe kerül, ahol a felhasználók visszahallgathatják és letölthetik a szöveges leiratot is. A készülék nem csak egyszerű jegyzetekre alkalmas, hanem komplex tárgyalások és meetingek összegzésére is.

A Rabbit R1 márciusban kezdődő kiszállítása egyelőre csak az Egyesült Államokban történik, 200 dolláros áron. Magyarországról még nem rendelhető elő, de a nemzetközi érdeklődés folyamatosan növekszik – adta hírül a hvg.hu.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.