Tech

Imádod a forrólevegős sütőt? Így süthetsz-főzhetsz még gyorsabban!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.27 | 18:00

A duplakosaras forrólevegős sütők megjelenésével új dimenzió nyílt meg a konyhatechnológia terén. Ezek a készülékek lehetővé teszik, hogy a köret és a főétel egyszerre, külön kosarakban készüljön el, anélkül, hogy az ízek összekeverednének.

Fotó: Cosori Magyarország

A forrólevegős sütők előnye, hogy gyorsan, akár 5 perc alatt felmelegednek, ellentétben a hagyományos sütőkkel, amelyeknek több időre van szükségük a hőfok eléréséhez. Ez energiatakarékosabb és időtakarékosabb megoldást kínál.

Ha még nincs ilyen készüléked, de belecsapnál a pikk-pakk sütés-főzésbe, a választás során figyelembe kell venni a sütő méretét, kapacitását, funkcióit és hatékonyságát, valamint az árát. A piac különböző modellek széles választékát kínálja, eltérő hatékonysággal és funkciókkal.

Az új Cosori Dual Basket forrólevegős sütő például 8,5 literes űrtartalommal rendelkezik, és két, egyenként 4,25 literes kosárban különböző ételek készíthetők el egyszerre. A készülék 8 gyors funkcióval rendelkezik, és a kosarak külön programozhatók, így a különböző fogások tökéletesen és egyszerre készülhetnek el.

A forrólevegős sütők egyre népszerűbbek az egészségtudatos életmód iránt elkötelezett háztartásokban, hiszen egyszerűbbé és gyorsabbá teszik az egészséges ételek elkészítését. A gyártók célja, hogy termékeikkel minden háztartásban megkönnyítsék az egészséges életmódot, legyen szó akár egy személyes, akár nagyobb családi konyháról.

A vásárlói visszajelzések alapján a dupla kosár és a nagy betekintő ablak iránti igény is megerősítést nyert. A forrólevegős sütők így a modern konyhák elengedhetetlen részévé válnak, amelyek a gasztronómiai trendek mellett az energiatakarékosság és az időhatékonyság jegyében is hódítanak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.