Tech

Saját VR-kamerát fejlesztett ki a GoPro

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.21 | 12:39

A Fusion is egy akciókamera, csak éppen 360 fokban veszi fel a világot. Egyelőre nem hozzák rögtön kereskedelmi forgalomba, de lehet jelentkezni tesztelőnek.

(kép: gopro.com)
(kép: gopro.com)

A most bejelentett GoPro Fusionról még nem sokat lehet tudni, egyelőre csak azt árulták el, hogy 5.2K felbontásban rögzíti a körülötte lévő világot. A pontos technikai specifikációt és az árát majd csak akkor jelentik be, ha piacra dobják a kamerát, előtte viszont egy nyílt teszt következik, amire várják a jelentkezőket, elsősorban profi videósokat. A GoPro oldalán lehet regisztrálni a pilot programra, aminek keretein belül először ki lehet próbálni a Fusiont. A kiválasztott tesztelők valószínűleg egész nyáron használhatják majd az eszközt, ami után a GoProval közösen kiértékelik majd az új kamerát, és az elkészült felvételeket. A boltok polcaira csak ezután kerül majd.

GoPro Fusion: Relive Reality

Introducing Fusion, the new GoPro that packs a huge punch. Fusion is the ultimate capture device for fully immersive virtual reality content, non-VR video, and even photos. It captures stunning 5.2K30 video and breathtaking photos in full spherical-but that’s not all.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.