Tech

Lezárul egy korszak az Apple-nél! Búcsút inthetünk ennek a terméknek

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.11 | 15:32

Az Apple bejelentette, hogy az új iPad Pro és iPad Air modellek dobozaiból elhagyják a hagyományos Apple matricákat. A vállalat környezetvédelmi törekvéseivel indokolta a lépést, de a matricák továbbra is elérhetőek lesznek korlátozott mennyiségben, kérésre az Apple Store-okban.

Fotó: pexels

Az Apple elmondása szerint a matricák elhagyása összhangban áll a cég azon céljával, hogy teljes mértékben műanyagmentes csomagolást alkalmazzon.

Azok, akik ragaszkodnak az Apple matricákhoz, továbbra is beszerezhetik azokat az Apple Store-okban. Fontos kikötés azonban, hogy kizárólag azok az ügyfeleknek kaphatnak, akik új iPad Pro-t vagy iPad Air-t vásárolnak és ezt külön kérik. Ha egy Apple Store kifogy a matricakészletéből, további matricákat rendelhet közvetlenül az Appletől.

Ez a változás felveti a kérdést, hogy vajon ez jelenti-e az Apple-dobozokban található matricák végét. A márciusban bemutatott M3 MacBook Air dobozában még voltak matricák, míg a februárban debütált Apple Vision Pro esetében már nem. Jelenleg még nem tudni, hogy az elkövetkezendő termékek, például az iPhone 16 csomagolása tartalmazni fog-e matricákat. Az idő majd eldönti ezt a kérdést.

Forrás


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló