Tech

Ilyen a jövő otthona a Samsung szerint

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.12 | 14:48

A bemutatón a vállalat Bespoke berendezései is bemutatkoztak, amelyek közül a Bespoke hűtőszekrény első alkalommal válik elérhetővé Magyarországon. Az új készülékek sokoldalúak, kialakításuk személyre szabható és hozzájárulnak a felhasználók csatlakoztatott életmódjához.

A Samsung Bespoke hűtőszekrények hazai bemutatásával a vállalat új termékkategóriát hoz el a háztartási berendezések piacára. Az konyhai készülékek mellett olyan otthoni szolgáltatások és IoT megoldások is érkeznek, amelyekkel a háztartás kényelmesebb, higiénikusabb és még inkább személyre szabott lehet. A Bespoke hűtők nem csak teljesítményükkel, hanem egyedi színvilágukkal is kitűnnek a konyhák átlagos berendezési tárgyai közül. A jellegzetes pasztellárnyalatokban érkező kiegészítőkkel a felhasználók maguk tervezhetik meg a hűtőt úgy, hogy az illeszkedjen a lakás belső teréhez.

Nagy öröm számunkra, hogy idén végre Magyarországra is megérkeznek az otthoni lifestyle termékeink. Így a hazai felhasználók is új szintre emelhetik a lakásuk kényelmét . A vállalat célja, hogy sokoldalúan használható termékeket alkosson, amelyek kialakítása a felhasználók életmódjához igazítható és így sokféle élethelyzetben lehetnek az emberek segítségére.

– mondta el Rózsa Márton, a Samsung Magyarország fogyasztói elektronikai üzletágának igazgatója.

Okosodik a konyha.

A Samsung Bespoke Konyhájának első darabja, a Bespoke hűtőszekrény Magyarországra is megérkezik. Az elegáns, letisztult kialakítású készülék cserélhető ajtólapjával és egyedileg alakítható belső rekeszeivel sokféleképpen használható és a legtöbb helyiség berendezéséhez hozzáigazítható a megjelenése.

A hazánkban is elérhető, alulfagyasztós Bespoke modellek kiemelkedő tárolókapacitást, hűtési teljesítményt és kényelmes használatot kínálnak, miközben kívül és belül egyaránt személyre szabhatók. Ha a felhasználók átrendeznék vagy átfestenék a lakást, esetleg költöznének. A Bespoke könnyedén az új környezethez alakítható a panelek cseréjével, legyen szó másik árnyalatról, vagy akár új anyagról és megmunkálásról.

A külső formavilág mellett a Bespoke modellek belső elrendezése is könnyedén átalakítható, hogy a felhasználóknak leginkább megfelelő legyen a kapacitás elosztása.

A Bespoke sorozat teljesítményét olyan technológiák segítik, amelyekkel a felhasználók szabadon alakíthatják az elrendezést. Közben minden élelmiszert frissen tarthatnak. A hűtők No Frost technológiája megakadályozza jegesedést, így nem szükséges leolvasztani őket.

És a szekrény is okos.

Az otthonok az utóbbi egy évben rengeteg új funkciót kaptak, sok felhasználó lakása vált irodává, edzőteremmé vagy tanórák helyszínévé. A Samsung több olyan Bespoke készüléket és okos megoldást tervezett, amelyek a felhasználók megváltozott életmódjához igazodva teszik kényelmesebbé a lakást. Hatékonyabbá a hétköznapokat. A Bespoke és SmartThings alapokon működő megoldások közül több Magyarországon is elérhető lesz.

A Bespoke AirDresser számos ruházatápolási megoldást egyesít egy stílusos Bespoke készülékben, amellyel a felhasználók kedvenc öltözékei mindig a legjobb formájukban lehetnek. A praktikus öltözőszekrényben tartott ruhák tiszták és szárazok maradnak. A szagtalanító szűrőnek és a JetSteam gőzölős fertőtlenítőnek köszönhetően pedig minden reggel élmény lesz felvenni őket. A felhasználók akár minden nap úgy viselhetik kedvenc öltönyüket vagy kabátjukat.

 

A személyre szabható berendezések és a felhasználói igények szerint alakítható elrendezés mellett a Samsung víziójának részei a mesterséges intelligenciára épülő, automatizált megoldások is. A SmartThings rendszerén keresztül az egész háztartás könnyen irányítható. Így a felhasználók hatékonyabbak lehetnek az otthon töltött mindennapokban és időt takaríthatnak meg.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló