Tech

A Nike megépítette a világ legmenőbb futópályáját

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.15 | 20:03

Egyedül futni unalmas, és ezt még a pályát uraló formás idomok, valamint a fülben üvöltő zene sem tudja elnyomni. Egy kis verseny persze feldobná a dolgot, de ahhoz már kell egy társ is. Kivéve a csúcstechnológiás Nike Unlimited Stadiumban, ahol magaddal versenyezhetsz.

A modern kor vívmányai már olyan hétköznapi dolgokba is brutális reformokat képesek hozni, mint egy sima futás. Cipő fel, egy kis bemelegítés, aztán mehet is! De nem a Nike-nál. A futást szívügyének tekintő sportszergyártó megmutatta, még ezt is képesek piedesztára emelni.

Szingapúr közepén ezért felhúzták az Unlimited Stadium elnevezésű futópályát, mely alakját tekintve megegyezik a LunarEpic talpával. A marketingeseknek itt jár a piros pont!

Persze maga a pálya nem ettől különleges, hanem a falra szerelt LED kijelzőkkel, melyek a cipőre ragasztott szenzor segítségével folyamatosan mutatják a futó legjobb köridejét. Lényegében tehát saját rekordunk mellett futhatunk, és minden egyes körben megpróbálhatjuk legyőzni magunkat, folyamatosan javítva az időn.

Nike – Unlimited Stadium

The Lunar Epic’s footprint reveals Nike’s foremost running innovations. We launched it with an equally innovative footprint : The Unlimited Stadium. The world’s first full-size LED running track. The world’s most innovative training environment.

Ez a plusz motiváció már kellően izgalmassá és érdekessé teszi a sima körözést, de miért nem a Városligetbe építette vajon a Nike?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.