Tech

Olcsó Amazfit óra érkezett

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.05.19 | 15:48

Minden földi jóval megpakolták, de az ár még így sem szállt el!

Az Amazfit most mutatta be legújabb aktivitáskövetőjét. Az Amazfit Ares (Árész) viszonylag retró és pont ezért egyedi megjelenéssel hódít. Azonban nem ez a legnagyobb előnye, hanem az, hogy több mint 70 féle sporttevékenységet ismer fel, a hagyományosnak tekinthető mozgásformák között olyan tevékenységek is szerepelnek, mint a zumba, a hastánc, a thai box, a birkózás vagy a klasszikus box.

Amazfit

Simán lehet vele úszni, és vízben sportolni, sőt a kültéri tevékenységeket beépített GPS követi. Maga a kijelző egy Gorilla Glass 3-mal védett, 1,28 hüvelykes, négyzetes darab, automatikus fényerővel. Olyan funkciók mint az értesítések, a pulzusmérés vagy az alvásmonitorozás már természetesnek mondható.

Az üzemidő teljes funkcionalitás mellett két hét, a 200 mAh-s akku folyamatos GPS követéssel 23 órát bír ami nagyon jónak mondható. Azonban egyenlőre Európában még nem lehet kapni, egyenlőre csak a Kínai piacon jelent meg, ott 22 ezer forintnak megfelelő összegért, ami azt mutatja, hogy Európában is a legolcsóbbak között lesz. Ez a tudás és a funkcionalitás bőven megér ennyit, és még jól is néz ki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.